Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze powody do zerwanie kontakow

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego i z kim zerwalyscie kontaktów? Czy planujecie odnowić? Czy cała rodzina razem zerwała czy tylko Ty/Ty z dziecmi?

Gość gość
Ja zerwalam kontakt z siostra. Widujemy sie codziennie,ale juz 8 lat nie gadamy. Niestety jest to czlowiek nie do zycia,plotkara,non stop wkladala mi szpile ,obgadywala,probowala rozbic malzenstwo. Dodam ze nikt z nia prawie nie gada. Taki charakter.

Gość gość
A nie wyobrazam sobie zerwac kontakty z własnymi dziecmi. Matko Boska,nigdy:-(

Gość gość
Zerwałam kontakt z przyjaciółką, bo okazało się, że tylko ja zabiegam o nasze relacje - ona ustawiła się w pozycji księżniczki, która zawsze ma ciężko, zawsze ma trudniej, zawsze oczekuje wizyt u niej, zawsze obarcza własnymi problemami, nie dając nic w zamian. Trwało to wiele lat, nie wiem gdzie ja miałam rozum. Ostatnio mi się oczy otworzyły i mówię - przyjedź do mnie, zapraszam. Eeeee, to nie wiem kiedy, no dobrze, pomyślę.. i w ten sposób jedzie do mnie od czerwca 2017 :( a ja do niej jeździłam raz w miesiącu :( było mnóstwo takich sytuacji i jej chwytów a ja dopiero teraz je zrozumiałam.. Nie zamierzam odnawiać, 20 lat wystarczy. Nasza znajomość się wypaliła

Gość gość
Moze źle napisałam. Chodzi mi o to że np pierwsza osoba tu pisała że nie gada z siostrą i czy sama nie gada z nią czy dzieci jej też z nią nie gadają? Przykład, zerwie kontakt z kims i mam małe dzieci. Czy moje dzieci też nie będą do nich jeździć czy tylko ja?

Gość gość
czyli chodzi co o rodzinę?

Gość gość
Nie tylko o rodzine. Ogólne powody do zerwania z kimś ale jeśli to rodzina to jak wyglądają kontakty jeżeli dzieci są też.

Gość gość
Jak małe dzieci to jak ja zerwę, to one nie jeżdżą też!

Gość gość
Ty dobrze napisalas tylko Ja dopiero załapałam :-) Mam dzieci,wiedza ze to ich ciocia,ale zabronilam chodzic bo wykorzystywala je do swoich podlych planów. Ale jej dzieci bywaja u mnie czesto(te najstarsze,gimnazjalisci),nie mowia jej ze przyjezdzaja.

Gość gość
Zerwalam kontakt z moim ojcem. To manipulant, szantazysta, psychopata. Zgotowal nam pieklo. Brzydze sie nim tym bardziej ze byl tak podly by z siebie zrobic aniola a nas oczernic i naklamac do ludzi. I tak duzo sie wydalo bo w miedzyczasie ponagrywalismy go gdzie jest zupelnie inna, prawdziwa wersja. Wkurzyl sie jeszcze bardziej i stwierdzil , ze jestesmy chorzy psychicznie ze tak robimy-a on nie? No ciekawe. Szkoda nerwow, na kogos kto zadal na starosc darmowych opiekunek, jest egoista i nie liczy sie z nikim, nie zalezy mu na nikim;ja jako corka nie czuje sie winna, choc generalnie biore na siebie wine i mam dobre serce. Drugi przypadek to kuzyn ktory sie we mnie zakochal. Myslalam ze mu przejdzie ale dorosl i nic... po 8 latach zerwalam kontakt, dla naszego dobra

Gość gość
zerwałam kontakty z kochankami , bo relacje z nimi mnie przytłaczały:)

Gość gość
12:12 znam taka osobę ale niestety zerwać kontakt jest trudną sprawą kiedy to jednak nie jest Twoja znajoma/rodzina.

Gość gość
Ja na razie jestem ma drodze mocno ograniczenia kontaktów , ale chcę docelowy zerwać z treściami. Niestety Ci ludzie kłamią, są egoistami, i gdyby mogli wykorzystywaliby nas, całą rodzinę sklocii obgadywaniem. Nie ma sensu z toksykami utrzymywać kontaktów.

Gość gość
17:16 a dzieci i mąż?

Gość gość
Mąż w więzieniu dzieciaki po bidulach, patologiaaa.

Gość gość
Ja zerwałam z męża siostrą i jej mężem. Powód - bo nadużywali naszej goscinnosci. Miałam ich serdecznie dosyć, każdy weekend skopany bo jeszcze dobrze wstać nie zdązyłam a tu samochód zajeżdża na podworko i w pełnej gotowości na grila, obiad, mycue samochodu, opalanie, kawkę, na działkę na sępa itp itd. Po prostu mi obrzydli i kiedyś jak któreś bąknęło dla przyzwoitości zebysmy my kiedys do nich wpadli na kawe to ja na to" do was to strach przyjechać bo za jedną wizytę bedziemy mieli ze 20 rewizyt" Juz ponad dwa lata u nas bie byli nawet na swieta, naprawde odżyłam