Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet chyba jest upośledzony

Polecane posty

Gość gość
to ja, ta od brata. Moja ciocia miała takiego zakompleksionego męża. Nic wspólnie nie udało im się zbudować a charakter takiego kompleksa to koszmar. Wyłaził na wierzch zwłaszcza po wódce. Twojemu wychodzi na trzeźwo, jeszcze gorzej. Z tego potrafi się urodzić twoja pogarda. Ale może on to robi celowo, pisałam o wymiksowaniu, poobserwuj go, bo może chce ciebie obarczyć poczuciem winy. Powodzenia.

Gość gość
Dlatego, że nie mogę się pogodzić z tym, że mężczyzna, którego pokochałam okazał się być przykładem osoby, której należy unikać. Tkwie w tym bo dbam o niego bardziej niż o siebie i naiwnie wierzę, że nie mam racji, a on ochlonie i ktoregoś dnia zauważy, że nie zachowuje się fair... Wiem, że to jak pragnienie gwiazdki z nieba, ale tutaj to ja nie potrafie dostrzec śmierci tego związku... Dobrze to Gościu ujałeś daremny trud kiedy tylko jedna osoba się stara

Gość gość
Na dobry poczatek z wiosna ;) postaw siebie na pierwszym miejscu. Pamietaj o tym, ze najwazniejsza osoba w twoim zyciu jestes TY.

Gość gość
Twój facet nie jest upośledzony on ma nerwicę.Jestem tego pewna znam podobny przypadek.

Gość gość
W nerwicy się wyzywa od suk ? To, że facet nie jest upośledzony, tylko zakompleksiony już pisałyśmy.

Gość gość
Tak w nerwicy partner wyzywa od suk proszę mi wierzyć .

Gość gość
Zapomniałam dodać nerwicę trzeba leczyć.

Gość gość
Jak można dalej być z facetem, który cie wyzywał od suk? Wychowałaś się w jakiejś pijackiej melinie, że to dla ciebie norma tak się odzywać? Totalny brak szacunku do twojej osoby jest dla ciebie powodem do małego foszka? Nigdy w zyciu nie słyszałam, żeby moj ojciec powiedział coś takiego mojej matki, ani tym bardziej mój mąż (z którym jestem 12 lat) do mnie. Każdy ma to na co się godzi. Ty akceptujesz, że ktoś cię wyzywa i gnoi i zastanawiasz się nad psychologicznym podłożem zamiast wykopać tą osobę za drzwi - to twój wybór. Tylko się wysterylizujesz zebys nie spieprzyła jakiemuś dziecku życia

Gość gość
Faceci strzelaja fochy gorzej od kobiet! Oni sa jak dzieci...

Gość gość
To prawda, stalas sie co-zalezna od przemocy psychicznej i powinas pojsc na terapie, zeby ratowac siebie.

Gość gość
Nie powinnaś tkwić w relacji z człowiekiem, który Ciebie nie szanuje i ściąga w dół, bo odbije się to na Twojej psychice bardzo dotkliwie, a poza tym co za życie będziesz z nim miała? Uciekaj, póki nie zaszłaś jeszcze w ciążę i nie zrujnował życia Tobie i dziecku.

Gość gość
Przepraszam, że dopiero piszę ale byłam w pracy. Jeśli chcę walczyć to jak? Rozumiem, może to nerwica ale jak mam mu pomoc jak on nie chce pomocy. A jeśli to jednak charakter? W moim domu nie było czegoś takiego... dlatego nie rozumiem jego ataków i chciałabym żeby ogarnał, że nie jestem wrogiem.

Gość gość
Zostaw go, bo skoro Cię wyzywa od suk, to nie zasługuje, byś z nim była.

Gość gość
sadzac po wpisie powinnac sie cofnac do szkoly podstawowej :D

Gość trup

zrób mu loda to mu podniesie iq

Gość Król Julian

Mezalians intelektualny nigdy nie wróży szczęśliwego związku.