Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś wyluzowany jak ja i nie robi sakramentu z kompletowania wyprawki?

Polecane posty

Gość gość

Czasem jak was czytam to normalnie śmiech mnie bierze. Wielke cereminiały o wózek, łóżeczko, wanienkę i ciuchy. piszecie, że to taka przyjemność i najfajniejsza część przygotowań. Serio? kompletowanie rupieci szumnie zwanych "wyprawką" to taki sakrament? Czy jest tu ktoś kto tak jak ja podszedł do tego na luzie? Ja zła matka :P kupiłam najzwyklejsze białe bodziaki i pajace w tesco (bawełna jak każda inna) a do tego szwagierka dała mi worek ubrań od noworodka do dwulatka wszystko ładne, pachnące, niektóre rzeczy lekko sprane ale co z tego? i wiecie co? Mimo, ze mnie nie zapytała czy łaskawie to przyjmę tylko przyjechała z kartonami to NIE URAZIŁO MNIE TO I NIE DOSTAŁAM SPAZMÓW :D łóżeczko? jakie przeglądanie, konsultacje hahaha przecież łóżeczko to łóżeczko. Jedna wizyta w ikei i łóżeczko ze wszystkimi akcesoriami, pościelami i wanienką zakupione. Nie rozkminiałam nad wzorkami kołderek, stylówami łóżeczek, a o tych wieśniackich baldachimach nawet nie pomyślałam. Wózek? Chciałam zeby był klasyczny na wahaczach z dużą gondolą i budką żeby dziecku było wygodnie, a nie jak w tych twardych, plastikowych, modnych klekotach. Akurat koleżanka miała na zbyciu trzyletnią emmaljungę za 600zł 3w1 i super. W

Gość gość
Moja corka byla z braku laku tak wyposazona juz 30 lat temu i uwazam, ze jest to zdroworozsadkowe i ekologiczne podejscie. Pozdrawiam serdecznie ;).

Gość gość
Ja miałam podobnie. Dzieci bardzo chciane i wyczekiwane.

Gość gość
Popieram :) Dodam od siebie, że moje dziecko nie ma wózka :D Odkładaliśmy kupno na później, a potem doszliśmy do wniosku, że nam nie potrzebny.