Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Dziś byłem we Wrocławiu w kinie i 5 osób było tylko w kinie a cała sala była pus

Polecane posty

-ta wchodzę a tu cała sala prawie pusta jedynie 4-5 osób było w kinie a reszta miejsc było pustych ps film był okropny jakieś amerykańskie guuwno po 15 minutach seansu wyszedłem z kina bo nie szło tego oglądać i byłem w pierwszej we Wrocławiu sali w technologii IMAX w 3D a jakoś efekt imaxa był słaby :o

A każdy tak zachwyca się kinem każdy mówi och ach byłem w kinie aaa a to jedno wielkie goofno ps tydzień temu nieco ponad tydzień temu byłem w kinie ale w Opolu w małym kameralnym kinie Meduza i tam była cała sala pełna i był tam fajny film ale francuski był trochę śmieszny a tutaj w Cinema City w sali IMAX to tragedia :o

Gość gość
kto chodzi do kina ? ja słucham właśnie dźwięku jadącego pospiesznego relacji moskwa warszawa berlin wiedeń paryż i wspominam czasy jakich wielu już nie jest w stanie przeżyć!!

Gość gość
Jaki tytuł tego filmu, co oglądałeś we Wrocławiu?

Gość gość
Bo wszyscy wyszli jak ty wszedłeś wypierdku z zadupia

19:09 akurat nie pisz że wszyscy wyszli gdy wszedłem na sale kinową bo nikt nie wyszedł chyba lepiej wiem od ciebie a po drugie jak wszedłem do sali kinowej to była prawie pusta i co?

Ten film to była "Czarna Pantera"

Gość gość
Nie Pier..l ! Siedziałem w ostatnim rzędzie i widziałem jak wszyscy s*********li jak wchodziłeś cymbale z zadoopia.

A w Opolu jak tydzień temu byłem w kinie meduza na filmie Dusigrosz który był fajny i zabawny tamta sala kinowa była pełna i wszystkie miejsca były zajęte a dziś we Wrocławiu była pusta sala jedynie 4-5 osób łącznie ze mną tylko było a kiedyś w gimnazjum na szkolne wycieczki jeździliśmy do kina do Wrocławia na "Zmierzch" ten o wampirach oraz na kilka innych filmów

19:24 o co ci chodzi przecież ty nawet nigdy nie byłeś we Wrocławiu to po pierwsze a po drugie o co ci chodzi z tym zadoopiem co? MIASTO Namysłów to nie jest zadoopie bo jest tylko 60 km od Wrocławia a ja nie mieszkam w Namysłowie tylko 15 km od Namysłowa ps piszesz do mnie wypierdku z zadoopia czyli masz ludzi ze wsi za gorszych głupszych itd a gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł!!!

19:24 i sam się wkopałeś bo w ostatnim rzędzie to ja siedziałem i w ostatnim rzędzie nikogo nie było poza mną i co czubku?

Gość gość
Namysłów istnieje tylko jako nazwa piwa reszta to twoje urojenia, a w OPolu w kinie bylo pełno bo wchodziłeś po ciemku prawie, i nikt nie widział ze wchodzisz dlatego nie spiertalali a we Wrocławiu wszyscy widzieli jak wchodzi czubek i wydoopiali aż sie kurzyło!!!

Gość gość
Namysłow woj Daleko jest od Ciebie do Strzelc Opolskich?

Gość gość
19.45. Nawet nie pytaj ,w strzelcach bioro porządnych bandziorów a nie czubkuf z zadupia

Gość gość
19.45. Nawet nie pytaj ,w stolcach bioro porządnych bandziorów a nie czubkuf z zadupia

Gość gość
Pytam o miasto, a nie o bandziorów

Gość gość
boś sie kuźwa spóźnił na seans a to była drużynka sprzątająca która na chwile usiadła zasapana żeby odpocząć!!

19:47, www.namyslow.eu Namysłów naprawdę istnieje ps akurat czemu miasto Namysłów który ma 16 tysięcy mieszkańców jest wg ciebie zadoopiem? Przecież ma browar Namysłów a Strzelce Opolskie to już nie zadoopie przecież są podobnej wielkości co Namysłów bo mają 20 tysięcy mieszkańców

, www.namyslow.eu 19:47 do strzelec Opolskich mam 90 km

Gość gość
O to spory kawałek? A byłeś tam?

Gość gość
19.47. Link nie wchodzi jak zawsze bo to urojenia niema takie coś wbij to sobie w ten zakuty leb

Gość gość
gość dziś Coś ty się tak uczepił tego Namysłowa?

19:56 byłem w Strzelcach Opolskich ale tylko przejazdem kilka razy

Gość gość
Ja byłam w Strzelcach Opolskich raz, ale bardzo dawno. Pamiętam, że miałam przesiadkę w Opolu. Ode mnie to przeciwny kraniec Polski.