Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczorajsza sprawa dla reportera kto oglądał o molestowanie dziewczynce

Polecane posty

Gość gość

Komu wierzycie?Ja myślę że ojciec naprawdę g****il ta córeczkę tylko babcia i reszta rodziny ja zaszczula.Straszne ze dziecko nie ma w nikim oparcia i zostało z tym same.

Gość gość
Strasznie zagmatwane nie wiadomo było o co chodzi ojciec g****il wujek znęcal a babcia tez była molestowania. ....i ten dom szok!

Gość gość
Ojciec bez dwóch zdań gwałcił córkę. Kiedyś poznałam taką rodzinę- ojciec współżył z córką, a jak to wyszło i stary poszedł siedzieć, to matka córkę wyrzuciła z domu, twierdząc, że kłamie.

Gość gość
Oczywiscie, że ojciec jest winny. Dziecka tylko żal, matka widać, że zaszczuta przez teściową.

Gość gość
List wyglądał na dyktowany -myślę se dziecko nie byłoby w stanie w taki sposób go napisać. Argument ze mocno płacze wiec tatuś jest nie winny jest śmieszny. Mama momentami wydawało się że nie rozumie o czym mowa w studiu.

Gość gość
A co wyszło przy badaniu ginekologicznym? Lekarz potwierdził, że mogła być zgwałcona? Bo nie oglądałam od początku.

Gość gość
Nie było powiedziane chyba ladował się w tylek. ....ale skąd u tak małego dziecka taka wiedzą jak to opisywala?Psycholog stwierdził że była molestowana

Gość gość
Mnie zastanowiła matka -dlaczego nie reagowała na agresję wujka? Straszył ja ze zabiorą jej dzieci ale przecież żeby mieli je zabrać muza być ku temu jakieś przesłania? Co matka ma do ukrycia?

Gość gość
Ona czuje się winna. Moim zdaniem ona była molestowana.

Gość gość
Elżbieta i jej teksty mnie roz******laja :D i te piosenki które każe zawsze śpiewać każdemu :D

Gość gość
22:38dokkadnie jak gdyby fakt ze ktoś coś śpiewa czy słucha mógł decydować o niewinności. Do tego przerywa wypowiedzi chciałabym wiedzieć co miał do powiedzenia ksiądz twierdził że na wątpliwości dlaczego nie dała mu dokończyć.

Gość gość
Przy tak poważnym zzarzucie gdy opinie wydało tylu specjalistów chore jest ze rodzina przychodzi do programu i nie ma nic na oczyszczenie ojca g****iciela .Za to obrzucaja błotem wujka.....Nie rozumiem dlaczego wujek nie został zaproszony.Co ta mamusia sobie myślała ze pokaże płacząca wnuczke oczerni wujka i jej syna wypuszcza

Gość gość
Ja myślę że ta córka była wykorzystywana.Szostka dzieci widać ojciec ma duże potrzeby. Cały program był zagmatwany ale mówili coś ze to trwało 5lat to ile ta córka miała lat kiedy to się zaczęło?

Gość gość
Ewidentnie ojciec winny a ludzie idą jeszcze do telewizji.Tesciowa wygląda mi na osobę apodyktyczna i dziwne ze nie Pogonila wujka gdy widziała jaki jest .....szkoda dzieci bo wszystkie są z manipulowane

Gość gość
moim zdaniem ojciec jest winny a dziewczynka ,manipulowana ,ale zastanawiają mnie te powody dla których co nie którzy goście programu mieli wątpliwości -niestety program zrobiony beznadziejnie tak ze widz nic nie wie o co chodzi.

Gość gość
dziewczynka ewidentnie była wykorzystywana.Tylko zastanawiam sie czy to napewno ojciec... A moze to ten wujek?

Gość gość
Wierzy się nie chce ze w dobie wykrywaczy kłamstw itp....nie można tego jednoznacznie rozstrzygnac.W programie zabrakło wujka który miałby szanse się wybronic lub rzucić inne światło na sprawę. Moim zdaniem dziwne ze teraz nagle wszyscy ze wujek taki niedobry .W sumie to nie mieli nic na obronę ojca poza tym ze córka płacze bo wujek kazał. .......

Gość gość
Dla mnie to nie zrozumiałe córka mówi ze sklamala bo wujek jej kazał a matka mówi :wierze córce on mógł jej to zrobić?

Gość gość
sprawa powinien zajac się sad rodzinny bo jeśli na dziewczynke jest wywierana presja to jest bardzo nie wporzadku.