Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

bule w stawach

Polecane posty

stawy mnie bolą już od roku teraz gorzej smej może macie jakieś sposobu na stawy

Gość Dojrzała Renia
Rypsymo, bardzo Ci współczuję bólu w stawach. Nie wiem, jakie byłoby skuteczne lekarstwo, ale myślę, że najlepsze to rehabilitacja i fizjoterapia oraz zapewne leki przeciwzapalne, ale o tym powinien zadecydować lekarz. Na pocieszenie napiszę Tobie, że nie jesteś jedyna. Ostatnio bardzo bolą mnie kości. Codziennie zażywam silne leki przeciwbólowe. Myślę, że jedną z przyczyn jest kiepski klimat i wilgoć.

Gość gość
Może to na zmianę pogody. Mnie też bolą od kilku dni bo pogoda do d**y niepodobna i zmienna.

ale za co te rechbilitacje wykupić towaru mało a jak monz zmarł to na rynku ja musze stac a jedna osoa nie da rady i w gospodarce i handlu i wyrobach

Gość gość
ja ci rozmasuję

Gość gość
Terapia rezonansem magnetycznym będzie chyba najlepszym rozwiązaniem. Skierowana jest właśnie do osób, które mają problem z bólami stawów, kręgosłupa, przeszły kontuzje czy urazy sportowe. Ja poczułam różnicę już po 2 zabiegach. Całe szczęście do Warszawy nie mam daleko więc na pewno jeszcze się wybiorę do tej kliniki. A może ktoś z Was korzystał z hydroterapii, bo widziałam, że mają w Damianie również taki rodzaj rehabilitacji więc chciałabym poznać Wasze opinie to może się wybiorę.