Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rok razem i dziecko !

Polecane posty

Gość gość

Mój syn jest z dziewczyną od roku. Dzisiaj poinformowali nas, że będą mieli dziecko. Wpadka. Mój syn ma 29 lat, przyszła synowa 25, więc nie jest to tragedia, ale nie chcą Ślubu przed narodzinami dziecka tylko dopiero po porodzie. Dlaczego ? Bo tak. Jak przemówić im, żeby ślub zrobić jednak w trakcie ciąży?!

Gość gość
Daj im spokój! Też nie chciałabym brać ślubu, będąc w ciazy, Bo To żadna przyjemnosc! A już lecieć do ołtarza wyłącznie z powodu brzucha, to totalna masakra i glupota

Gość gość
Co za różnica czy wezmą ślub w czerwcu tego roku czy za rok ? Zorientowałam się i możemy się wyrobić na czerwiec.

Gość gość
Boże co za tepa baba z ciebie

Gość gość
Możecie wyrobić? Bierzecie ślub we troje? Będziesz miała status pierwszej, czy drugiej żony? Serio nie widzisz różnicy pomiędzy ślubem i weselem w ciąży, a z dzieckiem? Za rok wezmą nianię na ten dzień i będą mogli się spokojnie bawić, dziewczyna w ciąży na pewno nie myśli o imprezach, tańcach i przyjęciu, nie mówiąc o tym że cześć kobiet w ciąży wygląda fatalnie. Ojciec może uznać dziecko w urzędzie jeszcze w trakcie trwania ciąży.

Gość Lighter Gas
Zgadzam sie z mlodymi ! Co slub zmieni ? Chyna tylko twoje dobre poczucie. Co nagle to po diable.

Gość gość
Ślub z brzuchem? Wiocha. Dziecko i tak będzie mieć nazwisko twojego syna, wystarczy, że oboje po narodzinach podpiszą papierek w USC. Nie wtrącaj się.

Gość gość
I tak dlugo, tutaj troche kafeterianek co po pierwszej randce sie staraly o dziecko, a wiele juz po.miesiacu znajomosci, bo dziecko w koncu jest wyznacznikiem zwiazku, dopiero po zaciazeniu mozna oglosic na fejsie status "w zwiazku", takie wspolczesne myslenie.Ja jestem starej daty, ale tez uwazam ze slub z brzuchem to wiocha i kompromitacja, bo albo sie szybko chce zaklajstrowac sprawe, albo facet chce pokazac jaki z niego ogier, i wogole ma sie wrazenie ze slub pod przymusem zeby dziecko mialo obydwoje rodzicow, do tego panna mloda ledwo sie toczy w bialej plachcie i leci co chwile rzygac.a teraz duzo par sie stara wlasnie zeby w dniu slubu bylo widac"dowod milosci" i ze laczy ich tylko lozko.Juz naprawde lepszy slub z niemowlakiem na reku u babci czy chrzestnej, oczywiscie bez rozpinania stanika przed oltarzem zeby nakarmic.to z dwojga zlego lepsze, powinien byc najpierw slub a potem ciaza

Gość gość
Ja wzięłam ślub 3 miesiące po narodzinach dziecka. Nie ma co się wtracac to sprawa młodych sami muszą podjąć decyzję kiedy chcą i czy w ogóle chcą. W dzisiejszych czasach jest dużo raodzin bez ślubu. : )

Gość gość
Oj tam oj tam! Nie dziecko, a ciąża. Dziecko będzie po 2 latach prawie. Też po roku znajomości z obecnym mężem zaczęliśmy starać się o dziecko. I też miałam ciśnienie że strony przyszłej tesciowej o ślub. Zrobimy po swojemu. Wzięliśmy ślub jak synek miał 10 miesięcy. To jeszcze nie powód, by młodym życie organizować.