Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieodzywajsie

nie odzywaj się pierwsza!

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam sie, czasem kobiety traktuja mnie jak ja one, robia sie bardziej mile. Ale sa przeciez ekstrawertyczki, ktore nie wytrzymaja nic nie mowic. Pozniej one milkna.

Gość gość
Baby to jednak mają nasrane w głowach

Gość gość
Prawda. Dodam tylko, że moim zdaniem nie chodzi o odzywanie się jako pierwsza w ogóle, tylko podtrzymywanie kontaktu na siłę, w sytuacji gdy można wyczuć, że facetowi nie zależy tak samo jak nam. Jeśli kontakt wychodzi z obu stron i to bardzo chętnie nie ma sprawy, ale jeśli tylko czujecie, ze ciągniecie to same - wykasować numer i cześć. Na napisanie dwóch słów albo wysłanie uśmiechu jeśli się CHCE jest czas zawsze, ZAWSZE, nawet jeśli się pracuje 12 godzin na dobę i jest w gipsie od pasa w górę.

Gość gość
Mam powodzenie, wiec nie muszę się odzywać pierwsza :P Na portalach randkowych mam po 10000 wiadomości a nie pokazuje cycków :P tylko twarz, bez fotoszopa Z facetami się spotykam jak czegoś potrzebuje. Jestem za stara na „iskrzenie” i „miłość”, w moim wieku wolni są tylko k****arze lub jakieś dziwaki.

Gość gość
11.49 dokładnie! Jak ktoś chce znajdzie sposób, jak nie chce znajdzie powód

Gość gość
gość dziś 1o/10:)

Gość gość
Gdybyś nie pisała pierwsza i tak by nic nie było. Prawda jest taka że jeśli facet jest zainteresowany to cieszy się gdy kobieta pierwsza się odzywa

Gość gość
a jak nie jest a i po czym poznac ze jest?

Gość gość
Gdybyś nie pisała pierwsza i tak by nic nie było. Prawda jest taka że jeśli facet jest zainteresowany to cieszy się gdy kobieta pierwsza się odzywa XXX i w jaki sposób okazuje tą radość? łaskawie odpisując?

Gość gość
to pewnie tam chłopiec z drewna wyzej się odezwał taki co sam nie zagada i zawsze czeka co zrobi dziewczyna

Gość gość
a potem łaskawie odpisze lu nie odpisze:D

Gość gość
13.55 gdy facet jest zainteresowany to sam napisze

Gość gość
Czy emoty w odpowiedziach sms od mężczyzny, możemy odbierać jako większy plus? Czy Wy, mężczyźni używacie ich w większych lub mniejszych ilościach w zależności od osoby z którą korespondujecie?