Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam piersi.. najlepsza decyzja w życiu!

Polecane posty

Gość gość
Ok, miała kompleksy i zrobiła. Ale niech nie uważa, że każda płaska kobieta z małym biustem o tym marzy lub że każdy/większość facetów woli sylikony od małych - bo to jest kompletna bzdura. Dziś większość kobiet stać na taką operację. 10 tysi to dziś jest nic. Większość raczej ma więcej "zaskórniaków" odłozonych. Pożyczki w takiej kwocie to dadzą dziś każdemu od ręki, nawet bez zaświadczenia o zarobkach, więc nie pieprzcie bzdur, ze kogoś "nie stać".

Gość gość
Ten temat to chyba prowokacja, albo ogólna albo wymierzona w niejaką "czapeczke". Po reakcjach i wpisach, widać że cel został osiągnięty.

Gość gość
Dokładnie nie każda kobieta z małym biustem idzie się zoperować, nawet jak ma kasę. Wszystko jest w głowie.

Gość gość
Zazdrościcie jej tych piersi?? Dobrze niech ma. Jestem pewna że jakby każdego było stać na jakiś zabieg bądź operację to 99% społeczeństwa polasilo by się na cycki, nos, lifting twarzy, odsysanie tłuszczu, nowe białe zęby itddd... Poprostu żal wam tyłek ściska. Super dziewczyno bądź zadowolona ze swojego wyglądu. Gratuluję odwagi. Świat do odważnych należy.

Gość gość
Tutaj naprawdę można się tylko zdolowac. Bez kitu.

Gość gość
Gość 22:21 Nie, nie każdy by chciał poprawić wygląd, nawet mając kasę. Nie rozumiem tego pędu do bycia idealnym i podobającym się wszystkim.

Gość gość
Autorko ciesze sie ze jestes szczesliwa, napewno sa piekne teraz :) nie sluchaj ich tutaj, oni tak specjalnie by cie skrzywdzic , nie pisz z nimi, rozmiar jest super, mam swoje własne w tym rozmiarze i tez sa piekne

Gość gość
Dziękuję! Tak, jestem szczęśliwa ale tylo połowicznie. Załatwiłam jeden problem ale teraz skladam kase na drugi. Muszę się jeszcze chirurgicznie pozbyć tego nieznośnego siurka z jajami. Wtedy bedę już naprawdę szczęśliwą PRAWDZIWĄ KOBIETĄ! :)

Gość gość
Implanty powodują raka

Gość gość
Autorko, jeżeli jeszcze tutaj zaglądasz, to proszę o odpowiedź na jeszcze kilka pytań, które mnie ciekawią. 1. Jakie badania należy wykonać przed samym zabiegiem? 2. Jakie są przeciwwskazania? 3. Czy choroby genetyczne/dziedziczne są równoznaczne z odmową wykonania tego zabiegu? 4. Jak wygląda profilaktyka badania piersi (mamografia, samobadanie), mając umiejscowione implanty? 5. Co, jeśli dojdzie do przypadkowego urazu; należy jechać od razu do szpitala w celu sprawdzenia, czy implant/y nie pękł/y, nie przesunął/ęły się, nie doszło do krwawienia wewnątrz piersi? 6. Czy implanty zmniejszają, w jakiś sposób, odczuwalny ból piersi, spowodowany przedmiesiączkowymi zmianami hormonalnymi, czy ta sprawa pozostaje bez zmian? 7. Jak wygląda rzecz z przyjmowaniem tabletek antykoncepcyjnych; one mogą mieć szkodzący wpływ na te implanty? Przepraszam za ilość pytań (wcześniej także pisałam...), ale ciekawi mnie ten temat, a cieszę się, że on powstał, i to na podstawie przeżyć oraz wiedzy kobiety, która tego doświadczyła.

Gość potem wstaw se mózg
sztuczny biust to gorsze niż bycie deską, trzeba mieć w hooj kompleksów aby cycki sobie "wstawić", jako facet taki biust to dla mnie syf nad syfy zakompleksionej lalki

Gość gość
Obrzydliwe są babska ze silkonem

Gość idiotki do kwadratu
gość dziś wam babom TV i czasopisma zrobiły wode z mózgu, a jeśli myślicie że zdobywa się fajnego faceta przez CYCKI to wizyte u psychiatry polecam

Gość gość
A potem płacz bo raka mam

Gość gość
Autorko zaoperuj sobie mózg

Gość gość
A za 2lata silkony pękną hahaha

Gość rozum do wymiany
kuurfa jakie te baby są durne, ciekawe jakie operacje za chwile wymyśli sobie autorka bo będzie dalej miała kompleksy, ale GENETYKI nie oszuka, hoojowa genetyka zostaje pomimo operacji, więc autorka to debil do kwadratu

Gość pipy bezmózgi
kobietom reklamy zrobiły sieczkę z resztek rozumu, a chirurg tylko hajs kosi na durnych zakompleksionych idiotkach hahaha

Gość seklkcja naturalna
jak silikony zaczną wyciekać to dopiero będzie miała fajnie, ale jak to głupie to niech zdycha

Gość luizk89
Równiez jestem po powiększeniu piersi i jestem zadowolona z przebiegu operacji, jak i efektu. Warto było trochę pocierpiec, zeby teraz cieszyć się pieknym duzym biustem ;) Duzo informacji na temat powiekszenia piersi i samej operacji czerpałam z http://www.piersi.info.pl :)