Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salinie

Smaczna, ekonomiczna dieta. Pomocy!

Polecane posty

Gość Salinie

Hej, tak jak w temacie szukam smacznej diety i złożonej z w miare tanich produktów. Ktoś coś?

Gość karokaro2
Mi się udało w 2017 roku zrzucić ponad 13kg. Biegałam 1-2x w tygodniu no i dietkę miałam, na początku byłam sceptycznie nastawiona do diety, ale koniec konców było naprawdę smacznie i do tej pory trzymam zdrowe nawyki żywieniowe. Korzystałam z diety stąd: https://dieta-personalna.pl/18771851 Polecam!!

Gość wiktoria888
Najlepiej idź na konsultacje do dietetyka w sprawie diety, bo każdy organizm jest inny. A jak na razie polecam kupić iqacai, który wspomoże pracę metablizmu i dzięki temu spalanie tkanki. Ja schudłam z dietą i jagodami acai 14 kilo także naprawdę polecam.

Gość gość
Najtańsza to zawsze MŻ.

Gość gość
Chodź na topik o diecie warzywno owocowej

Gość gość
Rano owsianka, drugie sniadanie owoc, obiad cos np pieczonego z brazowym makaronem, podwieczorek owoc lub koktajl a na kolacje jogurt ;)

Wiadomo że najlepszym sposobem na zgubienie zbędnych kg jest racjonalnie odżywianie oraz aktywność fizyczna. Jednak warto wspomóc się podczas tego procesu odpowiednim suplementem. Ja bardzo polecam i jest to produkt sprawdzony prze zemnie. ProSlimer - produkt w 100% naturalny. Dzięki niemu zauważyłam spadek wagi średnio 1kg/tydzień. Łącznie zgubiłam 20kg. Gdzie inne suplementy nie działały. Produkt dostępny na stronie : https://barbarazieb.myduolife.com/shop/products/1/143,1,duolife-medical-formula-proslimer.html

Gość gość
Moja historia jest taka jak zapewne wielu dziewczyn, które same próbowały się odchudzać, najpierw lekki spadek potem powrót wagi z nawiązką. Dopiero zastosowanie tabletek Foreverslimu można powiedzieć że rzuciła nowe światło na moją wagę.Teraz z tygodnia na tydzień waga spada, przyzwyczaiłam się już od odpowiedniego żywienia i tylko żałuję że nie trafiłam na te tabletki wcześniej.

Gość gość
Ja akurat stosowałam Foreverslim i uważam, że te tabletki bardzo pomogły mi schudnąć. W końcu udało mi sie pozbyć 14 kg nadwagi jakie miałam od 4 lat

Gość gość
jedz duze śniadania, cokolwiek zjesz rano na pewno to spalisz, nie pozwól sobie na odkładanie posilków, bo wtedy tez przyzwuczaisz organizm do magazynowania co nigdy nie jest dobre :) unikaj słodyczy, możesz też spróbować iqacai, fajnie wspomagaja metabolizm, a tak to jedz normalnie, nie ma nic lepszego niż aktywność fizyczna, nie dosc ze chudniesz, twoje ciało staje się jedrnę to na dodatek produkuejsz endrofiny! :)))))) po treningu sie doskonale spi