Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maly wzrost

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem młodym, 20 letnim facetem. Moim problemem od zawsze była moja sylwetka oraz co się z tym łączy-wzrost. Mam masę kompleksów na tym punkcie. Powiem krótko - mam niecałe 165cm i ważę w okolicach 55kg. Jestem bardzo chudy. Próbowałem wszystkiego, siłownia, diety ale nic mi to nie dawało. Pomijam już kwestię wzrostu. A teraz pytanie. Czy mam szansę na zdobycie dziewczyny? Na roku mam bardzo fajną siatkarkę, świetnie się dogadujemy, pomagam jej z nauką itd. Ale boję się zrobić jakiś kolejny krok. Jak myślicie co zrobić?

Gość gość
łatwo ci nie będzie ale kogoś znajdziesz - zależy tylko w jaki target celujesz. Bo o jakichś super laskach to zapomnij przynajmniej tyh do 25ki - ale starsze to już są skromniejsze i bardziej ułożone, przeciętna uroda itp. wiec nie powinno być zle. teraz to jak masz mniej jak 180 cm wzrostu i nie zarabiasz 4-6 k to jesteś przegrywem takie czasy ale kogoś normalnego zawsze da się znaleźć. siłka to dobra sprawa ale lepiej poćwicz twardy charakter - bo jak ludzie głębiej w ciebie zajrzą i ujrzą twoje kompleksy to te mięśnie staną się taka fasadą która każdy ujrzy że jest sztuczna i to od razu zdradzi twoją niepewność.

Gość gość
Z charakterem mam problem bo ogólnie jestem dość 'wystraszony'. Od podstawówki byłem najmniejszy w klasie i byłem czasem gnebiony przez to.

Gość gość
minie ci ale nie izoluj się w domu - idż do pracy,wyskocz z kimś na piwo,ogólnie socjalizuj się ,wychodx miedzy ludzi a zobaczysz ze nie wszyscy sa tacy mega idealni a tylko ty taki ... inny (bo tak o sobie myślisz).

Gość gość
Ja nie myślę że jestem inny. Ja wiem ze jestem gorszy. Praktycznie wszyscy ludzie w moim wieku są ode mnie wyżsi. Na roku u mnie nie ma nawet niższej dziewczyny. Bardzo stresuję się w dużych sklepach kiedy nie mogę po coś sięgnąć np. i muszę prosić o pomoc. Jak dziecko.

Gość gość
masz dopiero 20 lat za 10 lat będziesz miał powazniejse problemy a te wydadzą ci się smieszne.

Gość gość
Ja w wieku 19 lat miałem 57 kg i miałem dziewczynę która miała 168 cm wzrostu ,ja 173 cm . Wziełem sie za siebie . Dziś mam 90 kg . Biceps 37 . Kup sobie jakiś zestaw do ćwiczeń . I tyle moźe doradzić tobie chłop z wielkopolski.

Gość gość
ćwicz charakter potem mięśnie. Tez miałem kieds kompleksy ale dobra literatura fachowa pomaga - a pakowac mi się nie chciało po prostu. Poza tym jak już szukac dziewczyny to takiej która nie poleci na mnie tylko dlatego że mam mięsnie ( choć nie ma nic złego w tym ze są dziewczyny którym to pasuje).

Gość gość
Już próbowałem siłowni. Nawet trener mi powiedział że skoro po pół roku ścisłej diety i ćwiczeń nie przybrałem na wadze to po prostu mam taką budowę i już. Ogólnie nie mam problemu z rozmową z dziewczynami, tylko że ogranicza się to zawsze do kolezenstwa.

Gość gość
tutaj nikt ci nie doradzi co masz zrobić - problem jest w twojej głowie a nie we wzroście. Kogoś znajdziesz tylko szukaj i unikaj idiotek które lecą na bad boyów ze wzrostem 190 - by nie podkopały twojego poczucia własnej wartości.

Gość gość
Ono już zostało podkopane. Kiedyś byłem z tą wspomnianą siatkarką z roku na piwie i gdy spytano mnie o dowód ona śmiejąc się zazartowala że 'mój mały synek jeszcze nie ma 18 i proszę mu nie sprzedawać'. Strasznie bolało.

Gość gość
straszne

Gość gość
To nie jest zabawne.

Gość gość
Mam kolegę na roku, który ma 165 cm wzrostu do tego jest rudy, ale nadrabia charakterem, jest pewny siebie i znalazł dziewczynę. Może nie jestem najlepszą osobą do dawania rad na ten temat, bo sama mam problem z samooceną, ale myślę, że jakaś terapia powinna Ci pomóc. Spróbuj popracować nad charakterem ze specjalistą, po coś są te terapie. Zobacz sobie jeszcze na youtube mr Polska ;) Koleś wymiata, a jest naprawdę niski.

Gość gość
gdyby nie jutub to większość tych żałosnych frajerów co się produkują ze swoimi mądrościami na własnych kanałach byłaby anonimami do dzisiaj - więc rada dobra koles,spróbuj tylko błagam niech to nie będzie jakiś kolejny polityczny kanał albo zero rad w stylu jak poderwać dziewczyne, ew.coś humorystyczego jak ci kolesie od py ty pl.

Gość Wariatka 18
Ja mam 38 kg i 1.50 cm. I mi tez trudno znależć chłopaka. A mam 18 lat też nie wiem co zrobić.