Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadyma

okropna skóra

Polecane posty

Gość Zadyma

Witam wszystkich. Zwracam się z prośbą... Od bardzo dawna mam problemy ze skórą i dodam też ze jestem w trakcie odchudzania. Problem dotyczy tego, że pojawia mi się obwisła skóra i nie ukrywam, że mam mnóstwo rozstępów... Nic nie działa :( nie mogę poradzić sobie. Zaczynam myśleć o jakiś zabiegach estetycznych. Czy ktoś z Was zna może klinikę, lekarza lub specjalistę z Wrocławia, który byłby w stanie mi pomóc? Proszę o radę.

Gość gośćAna
Chodzi o skóre na siusiaku?

Gość gość
gośćAna weź nie psuj tematu, bo to pewnie podkładka pod linki reklamujące gabinety plastyczne

Gość Zadyma
nic nie chce reklamować, tylko szukam jakiejś rady, straciłam już sporo kilogramów i mimo pielęgnacji, ćwiczeń itp. nie widzę rezultatów, dlatego sięgam po coś mocniejszego, ale chciałam zapytać najpierw o to Was

Gość gość
Takie żabiegi sa bardzo drogie, rozciągnęłas skore i tak zostanie

Gość gość
Jakie według ciebie jest prawdopodobieństwo, że na forum siedzi ktoś kto jest z Wrocka i korzystał z takich usług - odpowiedź - praktycznie zerowe. A jakie jest prawdopodobieństwo, że wpiszesz w google Wrocław "to i to" opinie - stu procentowe.

Gość Zadyma
Ja nie umiem korzystać z google a koleżanka mi powiedziała że na kafeterii jest wielu specjalistów od wielu dziedzin.

Gość gośćAna
22:36 spadaj zakitrańcu w d... j.....