Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta 500 do 800 kcal ile schudłyście?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak wyżej, chciałam się tylko dowiedzieć w jakim czasie i z jakiej wagi i wzrost. Tak tak, jojo, kondycja włosów i paznokci i inne konsekwencje zdrowotne, wszystko to wiem...Po prostu ciekawość ;)

Gość gość
Ja na 800kcal 1kg dziennie a byłam 10 dni. 70kg/172cm wróciło 1kg a minęły 3 miesiące.

Gość gość lattika
Ja jem tak 3 miesiac schudlam 11 kg

Gość gość7676767
Ja 800kcal i ćwicząc tak 20min chudłal 2 kg tygodniowo 1kg dziennie to niemożliwe

Gość gość
Każdy jest inny

Gość gość
Dieta? Przecież to głodówka :D Schudniecie i wróci wam dwa razy tyle! i dobrze, wtedy może przybędzie wam trochę rozumu :D

Gość gość7676767
Może i każdy jest inny ale przy 800kcal 1kg chudnąć to wybacz ale nie jest możliwe chyba że ćwiczyła cały dzień i jadła same warzywa surowe

Gość gość7676767
Nawet przy kopenhaskiej w 13 dni nie schudniesz tyle a to są racje głodowe

Wiadomo że najlepszym sposobem na zgubienie zbędnych kg jest racjonalnie odżywianie oraz aktywność fizyczna. Jednak warto wspomóc się podczas tego procesu odpowiednim suplementem. Ja bardzo polecam i jest to produkt sprawdzony prze zemnie. ProSlimer - produkt w 100% naturalny. Dzięki niemu zauważyłam spadek wagi średnio 1kg/tydzień. Łącznie zgubiłam 20kg. Gdzie inne suplementy nie działały. Produkt dostępny na stronie : https://barbarazieb.myduolife.com/shop/products/1/143,1,duolife-medical-formula-proslimer.html

Gość kamolka
Brawa dla was :D głodówka jak się patrzy... zdajecie sobie sprawę, że każdy ma swoje zapotrzebowanie energetyczne i nie trzeba się tak głodzić? 1200 to też głodówka. Średnio na redukcji kobieta jada 1800-2000 kalorii przy małym ruchu, jeśli jest większy to więcej i w dodatku chudnie :D zapraszam na moją grupę na fb, a nauczycie się jak zdrowo schudnać. https://www.facebook.com/groups/1765836076762073/?fref=nf