Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sasiadka ma 70 lat i jest prababcia, młodo się szmata puściła

Polecane posty

Gość gość

i jej córki tez k****y

Gość gość
Co Ty p********z. Moja mama miała 23 lata jak mnie urodziła. Ja 23 jak urodziłam syna. Jeśli mój syn dotrzyma terminu i będzie miał 23 lata. To moja mama będzie prababcia w wieku 69 lat. To 23 lata na dziecko to za wcześnie? Patologia?

Gość gość
Autorce żal d... ściska, że nikt jej nie chce:P

Gość gość
To 23 lata na dziecko to za wcześnie? Patologia? x oczywiście, ze patologia, masz mentalność krówska rozpłodowego, murzynki, prymitywnego zwierzęcia

Gość gość
23 lata to normalny wiek na dziecko. Są 16,18 latki. To jest patologia. 23 - 25 to super wiek.

Gość gość
buhahaha super wiek aleś głupia , 23 latka niczego nie osiagnela, nic nie ma, kolejna mopsiara z 500 plus, bieda rodzi biede

Gość gość
Oczywiście. Urodziłam jak miałam 22 lata. Mówię kilkoma językami, skończyłam studia a finansowo radzę sobie lepiej niż dobrze. Mam męża ale to ja piłam się zawsze w górę. Moge szczerze napisać, że dziecko dało mi siłę do działania. Bycie mamą, studia i firma nie było łatwo pogodzić ale wiedziałam, że robię to dla mojego dziecka. Więc nie piszcie, że dziecko za wczesnie nie bo kariera. To jest wygodnictwo drogie Panie.

Gość gość
To kiedy jest niby dobry wiek na dziecko? 40 lat i męczyć się potem z downem w domu? Albo w sumie po co, skoro jesteśmy takie nowoczesne to od razu robić aborcję. Mój przykład jest idealnym dowodem na to, że dziecko w niczym nie przeszkadza. Jeśli ktoś jest leniem to w nauce będzie przeszkadzać nawet wiatr za oknem.

Gość gość
pięknie powiedziane, w prawdzie jestem meżczyzną ale zostałem ojcem majac 22 lata. to nie kwestia tego ilę się ma lat tylko na ile jest się dojrzałym lub djrzałą. zaczynałem swoją kariere zawodowaora studia kiedy dowiedziałem się ze bede ojcem, kuźwa po nocach nie spałem, uczyłem sie , pracowałem, a teraz mam wspaniała córe która kocha mnie i swoja mame nad zycie sama w ubiegłym roku zaczeła studia, wiec prosze nie mówcie ze wiek ma cos do bycia rodzicem. owszem uwazam ze pełnoletnosc to taka dolna granica ale zdaza sie ze i młodsze mamy sa cudownymi opiekunami i wychowuja cudowne dzieci.