Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Ostatni okres miałam 4tygodnie temu. Kocham się z partnerem bez zabezpieczenia, nie kończymy w środku ale ok 3 tygodnie temu nie byliśmy pewni czy udało się na czas wyciągnąć. Okres mam zazwyczaj co 26-28 dni, (nie więcej, czasem mniej) powinnam dostać go 2-4 dni temu ale wciąż go nie ma. Zazwyczaj w trakcie okresu mam biegunki, wrażliwe piersi i okropny ból w podbrzuszu - to zazwyczaj jeżeli nie jestem aktywna fizycznie na kilka dni przed okresem, tym razem byłam, a ból delikatny mimo wszystko jest. Kilka dni temu bolały mnie piersi ale przestały tego samego dnia. Dzisiaj zauważyłam minimalne, maleńkie ciemno czerwone plamienie na bieliźnie, bylo raz, ustąpiło. Dodam jeszcze, że rzuciłam palenie 1 tydzień temu i również wtedy zmieniłam nieco dietę. Paliłam ok pół paczki mietowych papierosów na dzień, alkohol piłam w soboty tj dotychczas już 3x. Żadnych wcześniejszych przypuszczeń ciąży, dopiero teraz zaczynam się zastanawiać.. czy to możliwe, że to nie planowana ciąża? Zamierzam wykonać test jutro rano, podobno o takiej porze wynik jest najbardziej wiarygodny. Moje pytanie : Czy jest szansa, że wynik wyjdzie negatywny, a ja mimo wszystko pomylę plamienie z okresem i będę nieświadoma w ciąży? Czy zrobić kilka testów co parę dni? Po ilu dniach ten test będzie na prawdę wiarygodny?

Gość gość
Zrób rano 2testy I idź do ginekologa