Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeziębienie na samym początku ciąży 4 tydzień Załamana

Polecane posty

Gość gość

Kochane czy któraś z Was się przeziębiła na początku ciąży,ja mam zapalenie zatok jestem załamana tak się boję. To dopiero 2 tygodnie od stosunku ale test wykazał czy ciążę W dodatku nie spodziewalam się że zajde i brałam bardzo ciepłą kąpiel z 15 minut wczoraj

Gość gość
Tak ja się przeziebialam od początku ciąży. Dziecko z przedszkola zarazalo mnie wszystkim. Bądź w domu dużo pij zrób sobie oklad z ciepłej soli na czoło. Jutro ew idź do lekarza. Głowa do góry to tylko przeziębienie. Po ciepłej kompie li jak by coś się miało stać to raczej od razu. Gorszy stres niż to przeziebienie wierz mi.

Gość gość
Dziękuję Kochana za odpowiedź

Gość gość
Idz do lekarza, na pewno zaleci ci jakiś sposób bezpieczny żeby uniknąć antybiotyków. Poczytaj też sama o domowych metodach, może coś wyszukasz. Nie przejmuj się bo kobiety w ciązy też się przeziębiają.

Gość gość
Nie przejmuj sie, tez tak mialam. Ciezko zeby 9 mcy Cie przeziebienia omijaly. Ja tez mialam zapalenie zatok, wzielam wolne i wygrzewalam sie w domu

Gość gość
Daj spokój z tą kąpielą :D Mi od początku ciąży jest tak cholernie zimno, że w domu mam grzejniki na maxa i w dwóch swetrach siedzę. Kąpieli nie biorę, bo mam kabinę tylko, ale prysznic zawsze b.ciepły, bo inaczej bym umarła chyba... I NIC mi nie jest. 9tydzień leci. :D

Gość gość
Dziękuję Kochane, troszkę ciężko będzie odpocząć z 1,5 rocznym dzieckiem ale postaram się :-),na szczęście robi jedną drzemkę i śpi cała noc

Gość gość
Miałam i mam zapalenie zatok nadal. W ciąży przepisuja antybiotyki dla kobiet w coazy. Lekarz powiedział ze bezpieczniej taki anty niż ibupromy i krople do nosa co się obralam.