Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

babsko nie do zajechania przez chlopa

Polecane posty

Gość gość
i ja muszę zapieprzać na czyjeś bachory tj. 500+ no nie

Gość gość
Nikt ci nigdy nie powiedział, że seks dla normalnych kobiet jest przyjemny? Spróbuj, może ci się spodoba i przestaniesz wreszcie wylewać swoje gorzkie żale na niewinnych ludzi, przegrywie. Ps. Ciesz się, że nie wprowadzono "bykowego" dla singli. Po wojnie był taki podatek dla ludzi trwale niedorozwiniętych do założenia rodziny.

Gość gość
No popatrz, a prostytutki non stop rozłożone nogi i jakoś wielu dzieci nie mają. Co jakiś czas pojawia się tu zdanie tego przegrywa o babach nie do z***bania. Debil.

Gość gość
Ale prostytutki uprawiają seks nie dla przyjemnosci, tylko dla kasy. Swoją drogą - przegryw pewnie ze wsi, jej/jego ojciec matkę do pługa zaprzęgał, do szorowania klepiska - napatrzyło się to to i dlatego na drugiego człowieka tak się jeży.

Gość gość
no to zacznijcie w końcu dawać za pieniądze a nie żyjecie z 500+

Gość gość
do gość dziś - a ja nie jestem debilem i uważam, że jak ktoś sob ie naklepie bachorów to jego sprawa i niech na nie zapieprza jak głupi i nie umie korzystać z seksu

Gość gość
i dla mnie debilami to są ci co naklepali Bancorp i korzystają z 500+ tj. pracujących podatników, bo nikt o zdrowych zmysłach nie rozmnaża się jak go nie stać na utrzymanie własnych dzieci, to tylko idioci, balwany, patologia, bezmózgi itp, tak robią

Gość gość
wójt powinien tej rodzinie dać pole i niech chłop tą babą uprawia to pole sadząc ziemniaki i warzywa, aby mieć co dać tym dzieciom jeść co je tak narodziła

Gość gość
ta rodzina była wielodzietna zanim pojawiło się 500 plus część dzieci jest już pełnoletnia , facet dostaj***ardzo dobrą emeryturę , więc nie do końca żyją z tych 500 plus aczkolwiek jest im na pewno lżej tak czy owak nie jestem w stanie zrozumieć bezmyślnego płodzenia dzieci tak jakby nie istniała antykoncepcja nie moja bajka

Gość gość
ja pieprzę jak trzeba być wytrzymała babą aby tyle ciąż wytrzymać

Gość gość
Czy tacy ludzie wiedza co to antykoncepcja?

Gość gość
że jej jeszcze macica nie wypadła

Gość gość
To jest 12 lat w ciąży. Nie wiem jak ciało wytrzymuje coś takiego np włosy, zęby, wahania hormonów, narządy rodne i tak dalej. Nazwalabym to głupota. Bo nawet jak ktoś chce mieć dużą rodzinę to nie wierzę że nie czuje spełniony np po 6 dziecku i musiał mieć ich aż 16 ;)

Gość gość
dla mnie to nie jest normalne mając tyle dzieci nie jesteś w stanie poświęcić im odpowiednio dużo czasu i uwagi ja jestem z 7 rodzeństwa i prawda jest taka, że mama miała na głowie pracę, dom, tata pracę i dodatkowe fuchy i tyle ich widzieliśmy :( więc starsze rodzeństwo opiekowało się młodszym. Musieliśmy z bratem myć i karmić maluchy, odrabiać lekcje ze szkolniakami, pilnować wszystkich na podwórku. Sami odrabialiśmy lekcje po nocach, a o jakichś przyjemnościach z kolegami typu kino, piknik nie było mowy, bo kiedy? Sama przez to mam tylko jedno dziecko, a brat nie ma wcale i nie chce mieć. Nasza wielce rodzinna mama jest zdziwiona i zawiedziona naszą postawą. Kiedyś jej wygarnęłam, że naklepać dzieci i zwalić opiekę na starsze dewastując im dzieciństwo i wczesną młodość to nie sztuka i to ją wielce oburzyło. Tacy ludzie nawet nie wiedzą, że robią źle i w ogóle nie biorą pod uwagę jakości życia tych dzieci.

Gość gość
Dla mnie chore i rzeczywiście trzeba mieć mega silny organizm...

Gość gość
oprócz mega zdrowego organizmu trzeba mieć zj****y łeb aby rodzić tyle dzieci