Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogumil

Kupno mieszkania

Polecane posty

Gość Bogumil

Czy kupując mieszkanie/dom kierowaliście się wielkością balkonu bądź przydomowym ogródkiem? Wiem, że latem jest to rewelacyjne rozwiązanie i jest gdzie wypocząć podczas upałów. Przede mną wybór mieszkania, trafiłam już na swój typ teraz zastanawiam się jedynie czy lepszym rozwiązaniem będzie balkon czy też ogród. Doradźcie proszę.

Gość gość
niedługo kupuję mieszkanie i balkon jest podstawowym kyterium i nie taki metr na metr :D

Gość gość
ogródek super sprawa ale mam koty i mogłyby mi pouciekać :P a balkon osiatkuję

Gość gość
nie polecam ogródka blokowego moja ciotka ma takie mieszkanie na parterze z ogródkiem i sąsiedzi z balkonów rzucają na niego różne śmieci poza tym na parterze zawsze jest zimniej i wilgoć ale to wszystko zależy jak budynek jest wbudowany i jakich się ma sąsiadów

Gość ircia5555
Ogródek to super sprawa. No ale faktycznie, na blokowisku raczej się nim nie nacieszysz. Z tego względu coraz poważniej myślę o kupnie dom. Interesują mnie nowe domy w mniejszych miejsocowościach, takich jak Banino: http://hbinwestycje.pl/inwestycje/2-kameralnebaninov . Gdańsk opada między innymi ze względu na zbyt duże zagęszczenie zabudowy.