Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż zachowuje się jak palant

Polecane posty

Gość gość

Obrzydza mi każde wyjście z domu , wakacje nie ważne co założę na siebie i tak zawsze ogląda się za innymi on dosłownie żadnej nie przepuści.. tym bardziej mnie to drażni że staram się dobrze wyglądać i więcej już zrobić nie mogę chyba że się operować. Juz wole chodzic wszędzie sama przynajmniej mnie nie kompromituje w oczach innych . I Nie mówcie że każdy facet tak robi bo widzę że nie. Potrafią się skupiać na swojej partnerem przynajmniej w jej towarzystwie . Robilam mu awantury ale nie przynosi to żadnych efektów więc mam już to gdzieś ale zaniza poczucie mojej wartości i czuje się jak gowno

Gość gość
Masz to na co godzisz się.

Gość gość
Ty też zacznij oglądać się za facetami i bądź pewna siebie.

Gość gość
Dokładnie flirtuj, zagadaj innych facetów i gap się na nich w jego obecności. A w dodatku później koniecznie komentuj: widziałeś jaki on miał zgrabny tylek, w życiu takiego ciacha nie widziałam itd itp. Miej używanie dziewczyno jak Kuba Bogu, tak Bóg...

Gość gość
Typowa babska reakcja - od razu złośliwości, manipulacje i awantury, co tylko jeszcze bardziej odpycha i dystansuje faceta. Lepiej, Autorko, zacznij pracować nad sobą, bo najwyraźniej brakuje Ci kobiecości, by przykuć uwagę swojego męża. I bynajmniej nie chodzi wyłącznie o powierzchowność, ale przede wszystkim o charakter, postawę, ruchy i mimikę. Naucz się być intrygująca, fascynująca, pociągająca na codzień. Być kobieca, zwyczajnie. Wtedy facetowi będzie zależało i zacznie się starać, a już na pewno nie obejrzy się w bok. I, zaznaczam, mam oczywiście na myśli pracę nad sobą, trwałe zmiany, a nie odgrywanie roli i odstawianie jakichś cyrków.

Gość gość
Oczywiście przed ślubem taki nie był, prawda?

Gość gość
Nie wiem może i był ale wtedy wiecie jak jest że jest się wpatrzonym tylko we mnie zabiera gdzie kolwiek jest bardziej romantycznie a teraz jak już jest ta małżeńska rutyna to widzę co się dzieje z boku mnie.

Gość gość
Jak on jest zboku, to tak już będzie miał, ale nie byłabyś ze zbokiem gdybyś tego w nim nie akceptowala:p

Gość gość
Mój też taki jest Budzi to mój niesmak bo to że gapi się na każdą nie jest normalne

Gość gość
Ja przylapalam mojego meza na ogladaniu golych bab i strasznie mnie to zranilo. On mnie kocha i zalowal tego co zrobil, zaczelismy sie bardziej komunikowac i swoje potrzeby, oboje odrzucilismy masturbacje i umowilismy sie ze jedno drugiemu nie odmawia seksu w razie potrzeby i to poskutkowalo poglebieniem wiezi. I faktycznie zauwazylam ze moj maz przestal sie ogladac za babami. Czasami dochodzi do smiesznych sytuacji gdzie idzie jakas "princessa" ulica i jest zbulwersowana ze on na nia nie spojrzal. A on wlasnie specjalnie nie patrzy, niech sie wkurzaja. Moj maz jest przystojny a ja chyba juz nie :-(

Gość gość
Tez sie czuje jak gowno, moj facet juz nie oglada sie za innymi, choc w sumie teraz zaczal bo sie rozstalismy, a w zasadzie to on zostawil mnie z dzieciem. Ale dzieki niemu moje poczucie wartosci lezy i kwiczy bo ciagle mi mowil, ze nic nie umiem, nic nie osiagne, jestem leniem, nie zarobie wiecej niz pewna kwota. Fakt ze u nas sie psulo juz dlugo, do tego dochodzil brak seksu bo ja nie mam najmniejszej ochoty na seks, on jest sfrustrowany i mnie poniza wiec kolo sie zatacza. Do tego po porodzie zostala mi spora nadwaga ktorej nie potrafie zrzucic, a w zasadzie sie zmobilizowac bo motywacje mam zerowa. Kiedy codziennie slysze slowa jaka to jestem beznadziejna to w koncu zaczynam w to wierzyc i nie widze sensu na porawe sylwtki chociazby. I teraz po 8 latach i z rocznym dzieckiem nasze drogi sie rozchodza. W dodatku za rozpad tego zwiazku obwinia tylko i wylacznie mnie. I faktycznie ktos napisal ze masz to, na co sie godzisz. I ja tak mam, bo jestem slaba i godzilam sie na te ponizania zamiast zakonczyc to. Zreszta 3 lata temu sie rozstalismy, wrocilismy do siebie, potem wpadka i teraz jest dziecko ktore bedzie z rozbitej rodziny. Ale tak bedzie najlepiej bo wiem ze ja sie dla niego nie zmienie, a on dalej bedzie sfrustrowany. Moze nie bylo miedzy nami chemii i temu seks byl slaby i stad ta moja niechec? A Ty autorko dlugo juz jestes z mezem? Zawsze taki byl?

Gość gość
19:28 chyba śmieszna jesteś!