Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie auto dla kobiety do 70 tyś zł?

Polecane posty

Gość gość

Wpisujcie swoje propozycje.

Gość gość
A jakie kobieta ma potrzeby? Ma rodzinę? Dzieci? Jeździć będzie dużo? mało? Mieszka w górach, czy na nizinach? Jeździ po wielkim mieście?

Gość gość
Nie lepiej szukać do 40 tysięcy i za resztę trochę poszaleć czy nawet odłożyć? Auta nowego nie opłaca się brać ;) Po wyjeździe z salonu już jest warte 10-30% mniej. Jakie auto Cię interesuje? Małe? Duże? Sedan? Kombi? SUV? Może mały sportowy hatchback?

Gość gość
20.33 dokładnie same życie

Gość gość
A moim zdaniem skoro chce kupić nowy i ma na to fundusze to powinna to zrobić. Zwłaszcza, że jest kobietą. Nikt nie chce się zastanawiać czy mu auto rano odpali i biegać po mechanikach. Ja kupiłem nowy i jestem zadowolony. Poprzednie, używane samochody... zawsze miałem z nimi jakieś problemy. Nowym jeżdżę już ponad 4 lata i nic się nie dzieje i nie psuje. Moim zdaniem zaoszczędzić można kupując tylko nowe auto. Dlaczego? Oszczędza się na wizytach u mechaników, którzy pozostawiają wiele do życzenia. Nikt ni sprzedaje dobrego auta. Nawet gdyby to takie auto zazwyczaj sprzedaje się w rodzinie lub znajomym.

Gość gość
Jak Cię stać to pewnie

Gość gość
i jeszcze jedno, nowym autem pojeździ dłużej kupi używane i za chwile będzie chciała je zmieniać zapewne z konieczności bo będzie co chwile latała do mechanika

Gość gość
Jak masz możliwości to pewnie rzadko kto ma tak

Gość gość
Bosz, co za pacan, nie wie jakie auto dla kobiety, hellooui! Obudź sie misiaczku! NIEBIESKIE!!!

Gość gość
Niebieskie? Tylko nie to! Tandetny niebieski kolor, dla kobiety która nie ma za grosz dobrego gustu!

Gość gość
Przepraszam bardzo, napisałabym TURKUSOWY, ale faceci nie znają takiego koloru. Ty też jesteś facetem, bo spytałabyś o odcień, więc nie rób tu prowokacji. A turkusowy idealnie podkreśla kolor moich oczu, poza tym kojarzy się z oceanem i bezchmurnym niebem, a w feng shui jest bardzo istotnym kolorem młodości, zaraz obok trawiastej zieleni. Ale co ja będę opowiadać ślepemu o kolorach. W zasadzie to foch! Teraz musisz mnie przeprosić.

Gość gość
Chodziło mi o wskazanie marki i modelu. Kolor wybieram sama. A więc auto dla kobiety nie mającej dzieci. Tylko dla mnie do pracy i na zakupy. Sedan. Chodzi mi o ładne autko kobiece. Zależy mi na nowym bo prowadzę firmę i wezmę w leasing, a poza tym nie chce interesować się ubezpieczeniem, naprawami, oponami etc. Odkladac nie chcę, bo mam jeszcze co nieco :) teraz mam auto do 40tys i chciałabym coś lepszego. Doradzicie coś w tym budżecie?

Gość gość
Volvo mogę polecić ale za te pieniądze nie ma szans nawet na takie w pakiecie bieda. Wszystko byle nie grupa VAG. Jak widzę co idzie w te silniki... Nie polecam. Popatrz na japońskie autka ;) Honda, suzuki i inne. Nawet peugeoty nowe są ładne ale chyba ceny też sięgają ponad 100k.

Gość gość
Na pewno nie jesteś kobietą, ale cienkie provo. Ani słowa o kolorze, no wiesz! Może jeszcze ma być turbo diesel z napędem na 4 kapcie i w automacie?

Gość gość
Do miasta polecam Mazdę 2. Pięknie wygląda - ten kolor! - i mało pali. Szczegółowe informacje na temat tego modelu ale jak i całej marki znajdziesz na stronie salonu https://czestochowa.mazda-dealer.pl/

Gość gość
czy wam sie nie pprld z forum motoryzacyjnym

Gość gość
Kamaaa1213 dziś Umiesz czytać tepaczko? Pisała że ma być nowy

Gość gość
skody

Gość kagga
Jeśli auto ma być nowe, to budżet znacznie zawęża wybór. Jeśli może być używane, to warto przejrzeć, co do zaoferowania mają sprzedawcy samochodów poleasingowych, np. EFL. Jaki konkretnie model wybrać, to już naprawdę ciężko doradzić. Poza tym nie ma czegoś takiego, jak "auto dla kobiety" i "auto dla mężczyzny". Wszystko zależy od potrzeb.

Gość Kamila245

Ja polecam Toyotę Avensis. Bardzo praktyczne auto. Sporo miejsca, do tego bagażnik, łatwe prowadzenie. Auto jest też po prostu bezpieczne, więc to plus. Jeżeli chodzi o dobry salon, polecam wizytę w Carolina Toyota Wola

Gość Mustang

Jakieś Mini, Ford Focus, Alfa Romeo Giulietta - zależnie od tego, czego szukasz. Mnie bardzo odpowiada kupowanie wozu w salonie, niczym się nie przejmuję, a po dziesięciu latach sprzedaję i biorę nowe, robię tak, jako osoba prywatna. Płeć nie ma znaczenia, chyba, że zwrot jako kobieta sugeruje, że nie jesteś ...ą, który pomaluje zaciski na czerwono, doda spoiler przy napędzie na przód etc. ;-) 

Gość Magda

Ja to aygo jeżdżę, za 40 tys mam nówkę z salonu. A jego 72 koni radzą sobie zarówno w mieście jak i na krajówkach.

Gość Iza

Może miejski suv by Ci odpowiadał? tivoli benzyna 1.6 128 KM. A a jak masz trójkę dzieci to ssang honoruje kartę dużej rodziny. Zawsze to jakaś oszczędność, albo lepiej wyposażona wersja 🙂