Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada iść w granatowej sukni na wesele ?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny prosiłabym o radę, idę w maju na wesele koleżanki, w zwiazku z tym kupilam sobie przepiekną długą granatową sukienkę, problem polega na tym ze na zdjęciu wygląda ona na czarną :/, w rzeczywistości jest to ciemny granat. Problem dotyczy również długosci, nie wiem czy jak nie jestem z najbliższego otoczenia Panny młodej wypada mi założyć długą suknie ? Czytalam że dlugie suknie są rezerwowane tylko dla Panny młodej, swiadkowej i mamy smutas.gif . Nie wiem czy słuchać stereotypów ? Dziewczyny doradzcie usmiech.gif

Gość gość
Teraz to już wszystko wypada. Ja byłam w czarnej sukience i nikt nic nie mówił. Dodaj do tego jasne dodatki i będzie idealnie! :D

Chcesz zmiany o której zawsze marzyłeś? Nie wiesz jak zacząć? Sięgnij po najprostsze rozwiązanie w Internecie ! www.igortreneronline.pl I odchudzanie staje się proste jak nigdy dotąd.

Chcesz zmiany o której zawsze marzyłeś? Nie wiesz jak zacząć? Sięgnij po najprostsze rozwiązanie w Internecie ! www.igortreneronline.pl I odchudzanie staje się proste jak nigdy dotąd.

Gość gość
Nie masz kasy nie kupuj nowej. Ja wole czarna.