Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jeansy i buciki dla 2 lub 3 miesiecznego niemowlaka to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość gość

jakie sa wasze opinie ?

Gość gość
moim zdaniem to strata pieniedzy, ani to wygodne ani praktyczne. chyba ze chcesz lansowac sie na dzieciaka.

Gość gość
Bezsens. Niewygodne dla dziecka

Gość gość
Nigdy. Jak takie cos widzę to mi słabo serio. Te wszystkie wystylizowane wbite w jeansy, struksy, buty koszule i swetry malutkie dzieci. Po co to ? I dodam że nie znoszę tych śpiochów i polspiochow. Nawet nocą. Tylko pajac a w dzień body plus bezuciskowe dresy.

Gość gość
ja moja coreczke ubierałam w jeansy i buciki od 2 miesiaca. Wygladało to uroczo, a coreczka tez nie narzekała.

Gość gość
tak to idealny pomysł.

Gość gość
Ale po co męczyć dziecko? Może i fajnie to dla k9gos wygląda, ale taki maluch leży. I nie powie, że coś gniecie, że się wbija w ciałko. Jeansy elastyczne, miękkie, na szerokim sciagaczu jeszcze ewentualnie. Ale po co męczyć dziecko? Mój synek w tym wieku miał genialny pajac z nadrukiem wyglądający jak smoking. Na fotkach rewelacja.

Gość gość
Mnie też to bardzo dziwi. Ubranko nie wygodne dla dziecka. Ja ubieram tylko body dresowe spodenki albo legginsy i skarpetki. Na noc pajac. To jest malutkie dziecko i powinno mu być wygodnie. Takie ubranka tylko na jakieś sesje zdjęciowe ale na codzienne na pewno nie.

Gość gość
bez sensu wyobraz sobie czy tobie wygodnie jest lezec kilka godzin w jeansach ...i butach. no pomysl!

Gość gość
Bez przesady, nie widziałam jeszcze sztywnych jeansow dla 2 miesięcznego dziecka, zazwyczaj są to wygodne spodnie stylizowane.

Gość gość
ale chyba wygodniejsze beda bawelniane ubranka niz jakikolwiek rodzaj jeansu.