Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samobójstwa osób borykających się z depresją. Robimy burzę mózgów

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam do wymiany poglądów

Gość gość
Ale co? Jestem na tak i na nie.

Gość gość
nie ośmieszaj się nie w tym klubie ha ha ha@@@

Gość gość
Czy masz depresję i czy kiedykolwiek chciałaś się zabić

Gość gość
Nie

Gość gość
ludzie wszyscy bez wyjątku mieli deprechę w jakiejś formie mają lub będą mieć z jakiegoś powodu!!

Gość gość
Depresja to bardzo poważna choroba psychiczna, która jest trudna do wyleczenia. :-( Większość z Was depresję myli że zwykłym przygnębienie.

Gość gość
u mnie w rodzinie jak ktoś miał zły humor to mówił ze ma depresję :( ja na nią choruje od 17 roku życia a matka jedyne co potrafiła mi powiedziec to to ze wymyślam albo że kazdy czasem ma zły nastrój. Depresje mam zdiagnozowaną, mam za sobą dwie terapie, różne leki antydepresyjne. Niestety to pomaga tylko na chwilę bo mój stan jest permanentny. Straciłam już nadzieje na wyleczenie. Chciałbym sie chociaz nauczyć z tym żyć ale nie nie udaje mi się to

Gość gość
to sprawka demonów za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musolesi