Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety z kafe opluwają się nawzajem

Polecane posty

Gość gość

Nie można założyć tematu bo zaraz zjadą cię że jesteś patologią, alkoholiczką, wyzywaj się od królic, itp. Co się dzieje z wami!?

Gość gość
To samo na innych forach wp, kowbojki, samosia

Gość gość
Ja też tego nie rozumiem.

Gość gość
Ciąża bo każda uważa, że tylko ona ma rację. Jakieś stereotypy każda opowiada. Każda uważa, że jej racja jest tylko ok. Nie widzą kobiety, że ludzie są różni, sytuacje życiowe też. Nie widzą ile odcieni ma każda sytuacja. Wszystko pakują do jednego worka

Gość gość
Tak jest na każdym forum. Chyba, że istnieją takie, nad którymi moderacja trzyma bez przerwy rękę i nie pozwala na przekraczanie tego typu granic, jak wyzywanie, przeklinanie, chore prowokacje, i tym podobne. A tutaj tak jest, bo moderacji nie ma. I to jest największy ból tego forum. Co do pytania, to myślę, że te osoby (bo krzyczą tu, zarówno, kobiety, jak i mężczyźni) chcą poczuć się lepsze, mądrzejsze. Uważają, że tylko ich prawda jest słuszna, a innej nie dopuszczają do swojej głowy. Chcą się wyżyć za swoje życiowe niepowodzenia, zły dzień lub czerpią radość z prowokowania i psucia danych tematów. Nie da się tego uniknąć, bo fora są dla wszystkich, ale najlepiej jest, po prostu, nie odpisywać takim osobom. Jeśli nikt nie będzie reagował, to i pisać przestaną. Jeśli ktoś nie umie uszanować opinii innych, to nie powinien wdawać się w dyskusje. Fora mają to do siebie, że można na nich spotkać dwa typy ludzi. Tych, z którymi można spokojnie pogadać na każdy temat, i tych, którzy tego nie szanują, prowokując..

Gość gość
I wypominanie i wyśmiewanie każdej literówki.

Gość gość
literatki miało być

Gość gość
Ciąża bo każda uważa, że tylko ona ma rację. Jakieś stereotypy każda opowiada. Każda uważa, że jej racja jest tylko ok. Nie widzą kobiety, że ludzie są różni, sytuacje życiowe też. Nie widzą ile odcieni ma każda sytuacja. Wszystko pakują do jednego worka x tylko jak ktośc ma inne zdanie to od razu zaczyna się ty kretynko i dalsze epitety jakby nie można było normalnie napisać, że ma się inne zdanie.. ciekawe czy na żywo też się tak zachowują

Gość Inka tylko gość
Wlasnie nie wiem dlaczego. Mam chore dziecko szukam wsparcia bo do tego jeszcze maz mnie zostawil. Naprawde zycie mnie tak strasznie skopalo w jednym roku a okazuje jest ze jestem naiwna, ze sobie takiego chlopa znalazlam itd ale wiecie co moja matka tez mnie wiecznie krytykuje i moje ciotki tez. Bo wiecznie szuka sie winy w kims. Moja wina ze dziecko chore bo w ciazy duzo latalam samolotami zamiast isc na zwolnienie i siedziec w domu. Maz mnie zostawil bo go ‚nie pilnowalam’ bo to moja wina. Dziecko mam z zespolem aspergera niedoslyszace a maz mnie zostawil bo poznal kogos innego i koniec. Radze sobie jak moge. Mam dobra prace, staram sie byc tez dobra mama. Syn chodzi do przedszkola i ma opiekunke jak jestem w pracy ale poswiecam mu duzo czasu kiedy mamy wolne. Ale oczywiscie kazdy madry mi powie ze powinnam z pracy zrezygnowac, ze mam kariere w glowie, ze powinna walczyc o meza... itd. Kazdy ma dla mnie rade a nie widzi nikt ile ja daje z siebie i jak walcze.

Gość gość
Prawda jest taka,ze baby,a raczej polki to zwyczajnie niedojrzałe smarkule,bez względu na wiek.

Gość gość
Na wizażu np. jest tyle samo jadu i złośliwości z tym że często bardziej wyrafinowanej.

Gość gość
Czym się przejmujecie? Musicie na każdy post odpowiadać? Wiadomo, że wchodzi tu dosłownie każdy, ale wystarczy trafić na jedną osobę z którą dobrze się pisze. Ignoruj resztę, zamiast poświęcać im uwagę. To takie proste.

Gość gość
bo baby są wredne