Gość Yola123321 Napisano Marzec 19, 2018 Czekam na całkowitą korektę nosa u tego lekarza. Przekonała mnie wyczerpująca ,trwająca godzinę konsultacja,oraz zdjęcia prac na instagramie ( wystarczy wpisać w google "Dr Wysocki instagram" ) Chętnie poznam opinie osób,które przeszły operację nosa u tego lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka Napisano Marzec 16, 2019 Hej, jestes juz po operacji u dr Wysokciego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yolaah Napisano Kwiecień 18, 2019 Dr Wysocki jest cudowny. Operowal mi lydki oraz nos. Dlugosc konsultacji (moja pierwsza - 1.5 h), cierpliwosc, kompetencja i skrupulatnosc odpowiedzi na wszelkie pytania oraz efekty koncowe swiadcza o tym, z jakim wspanialym lekarzem mamy do czynienia. Mam zamiar operowac u niego jeszcze usta i (za pare lat) powieki. Goraco polecam. To lekarz z pasja i sercem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Kwiecień 18, 2019 Podzielam powyższą opinię Dr Wysocki to świetny chirurg i świetny człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Styczeń 20, 2020 Proszę o informację jak po operacji nosa. Czy efekt osiągnięty i jak długo dochodzi sie do siebie po całkowitej korekcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noravella 0 Napisano Luty 3, 2021 Czy orientuje się ktoś w jakim przedziale cenowym doktor operuje nosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach