Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o faceta

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym poznać waszą opinię. 2 miesiące temu napisał do mnie na fb chłopak. Nie znamy się, widział mnie kilka razy na mieście. Ja tylko raz go zapamiętałam, będąc w sklepie, bo spodobał mi się z wyglądu, właśnie po tym jak mnie widział zaprosił mnie na fb. Fajnie się nam rozmawiało, jednak on pracuje jako kierowca tira, jest w domu 2 dni w tygodniu, wyjeżdża zagranicę . Już przy pierwszej rozmowie zaproponował żebyśmy się spotkali na kawę, bo mamy sporo wspólnych zainteresowań, ale w późniejszym czasie, bo ma dużo wyjazdów, w późniejszych rozmowach również wspominał o spotkaniu. Ostatnio napisał, że od maja będzie mniej pracował i będzie więcej w domu. Nie wiem czy jest sens utrzymywać tę znajomość, skoro on nie może znaleźć czasu na spotkanie teraz, odzywa się też rzadko, rozumiem, że w trasie nie możne pisać, ale gdy jest w domu też mało piszemy

Gość gość
Dlatego jest wolny bo nikt tirowcow nie chce

Gość Gośćnastówę
Dokładnie tirowiec to najgorszy typ faceta myślą że są najważniejsi na świecie a za kółkiem na drodze nawet osobówką to bogowie szos i wszyscy z drogi

Gość gość
Tirowiec to najgorszy syf bo wiecznie go nie ma

Gość gość
Mi jego zawód jest obojętny. Pytałam jak rozumieć takie zachowanie