Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Facet jest na kazde zawolanie,zmienia sie dla mnie bez zadnego ale,ciagle kupuje mi prezenty, dba o mnie, troszczy sie...a co najlepsze; prosi zebym go lepiej traktowala. Przeciez normalny facet dawno by odszedl,a ten co?

Gość gość
Przyjemność ci sprawia bawienie się czyimiś uczuciami ??? Kiedyś ktoś tobą się tak pobawi , jak ty teraz tym chłopakiem. Masz zimny głaz w miejscu gdzie znajduje się serce w człowieku.

Gość gość
Nie bawie sie nim. Chcialam zerwac znajomosc, mowie mu uczciwie ze inaczej nie potrafie (chociaz nie traktuje go znowu tak tragicznie), a on mi grozi samobojstwem

Gość gość
o jezu, kolejny zakochany desperat, nieudacznik, pewnie rozprawiczyłaś go, dałaś pociupciac a ten biedak mysli ze na tobie sie swiat konczy. zapewne jestes brzydka jak noc, ale on tylko takie cos moze zdobyc bo jest gamoniem wiec kozystasz. zal chłopaka

Gość gość
„on mi grozi samobojstwem” x Równie dobrze może Ci grozić, że nie zje obiadu. Jesteś inkarnacją matki Teresy? Powiedz mu, że nie tolerujesz szantażu i dzwonisz do szpitala psychiatrycznego.

Gość gość
czy brzydka?raczej nie,podobna do pewnej modelki ale to nie ma znaczenia bo byl z brzydkimi juz, nie jest prawiczkiem

Gość gość
Z tym obiadem to on caly czas mnie szantazuje ,przez kilka dni potrafi nie jesc :D. Z co to za przyjemnosc byc potem oskarzona i zostac z opinia do konca zycia a co najgorsze wyrzutami sumienia ze czlowiek nie zyje PRZEZE MNIE?? to mlody facet, 26 lat

Gość gość
*A

Gość gość
Ja ci powiem do kogo jestes podobna. Do pustaka skoro tu poruszasz takie tematy. Jestes tepa jak nie uzywana mlockarnia.

Gość gość
A co za roznica gdzie jak nie wymieniam nazwisk...nie mam z kim o tym pogadac i tyle,pustaku

Nie rozumiem jakiej odpowiedzi oczekujesz o nas. Chwalisz się tym że potrafisz kontrolować kogoś czy sprawia Ci to przyjemność. Szczerze to facet ma złote serce i nie zasługuje na ciebie.

Gość gość
To rzeczywiscie modelka z ciebie skoro musisz na kafe gadqc a nie w realu. Gratuluje

Gość gość
Moze inaczej po prostu nie chce. wystarczy ze go osmieszylam przed rodzina (tak to odebral

Gość gość
a czy on dobrze ciebie traktujre

Gość gość
Czego oczekuje? Zwyklej opinii,moze ktos wniesie cos nowego i doda do moich przemyslen, o ktorych nie chce pisac

Gość gość
"Z co to za przyjemnosc byc potem oskarzona i zostac z opinia do konca zycia a co najgorsze wyrzutami sumienia ze czlowiek nie zyje PRZEZE MNIE??" x Chyba troszeczkę się przeceniasz.

Gość gość
Nie przeceniam sie skoro powiedzial ze zostawi list i mnie obwini a raz juz byl na plukaniu zoladka

Gość gość
On mnie dobrze traktuje, nie moge mu nic zarzucic, ta znajomosc ciagnie sie ponad 2 lata, teraz od paru miesiecy glownie na odleglosc, a ja juz jestem wyczerpana psychicznie