Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salu

jak pozbyć się z mieszkania rzeczy osoby niezameldowanej

Polecane posty

Gość salu

jak pozbyć się z mieszkania rzeczy osoby niezameldowanej

Gość gość
poczekać aż wyjdzie i zmienić zamki

Gość salu
Zamki są zmienione ale nie mogę tak po prostu wystawić na śmietnik mebli które on prawnie odziedziczył bo może później zgłosić że zniszczyłem rzeczy które były jego

Gość gość
wynieś do piwnicy

Gość salu
No tak ale aż tak dużej komórki to w bloku nie ma

Gość salu
Może powiem jeszcze raz bo widzę że się nie wyświetla Nie jestem żadnym czyściciele kamienic tylko odziedziczyłem mieszkanie po dziadkach i chcę je teraz wynająć ojciec odziedziczył wszystkie inne sprzęty które się w nim znajdują segmenty fotele meble kuchenne wanny nawet telewizor telefon i inne pierdoły mój jest tylko lokal chcę żeby ojciec zabrał te wszystkie rzeczy bo one nie będą mi potrzebne a raczej przeszkadzają bo chcę zrobić remont on tam nie mieszka ale rzeczy nie chcę zabrać bo mówi że nie ma gdzie

Gość gość
a to nieprzyjemna sytuacja rzeczy osobiste bym mu zawiozła pod drzwi, na resztę wyznaczyłabym termin odbioru a po terminie sruuuuuuuu

Gość gość
Kurfa jesteś a nie syn. Najlepiej może od razu wynajmij prawnika aby stworzyć szczelną barierę między tobą a ojcem Czcij ojca swego...

Gość salu
Od 14 roku życia pracuje sam na siebie żeby mieć nawet książki do szkoły mam siedmioletniego syna którego on nigdy nawet nie widział i nie szukał znam żadnego kontaktu mimo że niejednokrotnie do niego dzwoniłem żeby przyjechał rozwiódł się z moją matką i przez ten czas mieszkał w jej mieszkaniu w prywatnej kamienicy i zadłużył ja na ponad 30000 zł nigdy nie zapłacił żadnego rachunku dzień przed śmiercią swojego ojca powiedział mu że prędzej zdechnie niż on mu szklankę wody poda i pi...li mnie zdanie w takich ludzi jak ty którzy są napinaczami internetowymi i tak w ogóle nie wiem po co wchodzisz w takie tematy. Lepiej jak ktoś jest dla ciebie mendą przez całe życie a ty po 30 latach znieważania i innych przykrych przeżyć będziesz go po nogach całował bo to jest twój kochany tatuś. Tyle w temacie dziękuję

Gość gość
a gdzie teraz mieszka ojciec? bo chyba nie na ulicy?

Gość gość
To nie możesz mu powiedziec żeby to zabrał? Nawet na to cię nie stac

Gość salu
Ojciec mieszka teraz ze swoją nową kobietą co jakiś czas wyjeżdża za granicę w celach zarobkowych Wraca tylko na parę dni i w tym czasie nigdy nie ma dla nas chwili i ciągle mówi ile on to pieniędzy nie zarobił i tak dalej i tak dalej a o wnukach nie pamięta I nie chodzi tu o to żeby przywiózł jakieś im pieniądze albo rzeczy tylko jak się pojawi w kraju to żeby chociaż do nich przyjechał dzwoniłem do niego niejednokrotnie to mówiłem mu co chcę stąd zabrać a co nie bo chcę zrobić remont to nie są nowe rzeczy tylko meble które mają ponad 30 lat i nie żadne zabytkowe komody tylko stare meblościanki które warte są tyle ile ktoś ci za to da w ogóle cały czas chodzę i się proszę a to chyba nie o to chodzi mówi że nie ma co z tym zrobić to dlaczego nie chcę tego wywalić

Gość gość
w takim razie ja bym to wszystko wypieprzyła mieszka u kobiety i tam ma meble, po co mu stare? wywal to i się nie przejmuj