Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia12345A

Stracilam jednego blizniaka :(

Polecane posty

Gość Monia12345A

Witam, Pisze zeby sie komus wygadac bo leze wnie szpitalu sama. Nikt mnie nie odwiedza bo mieszkam bardzo daleko. Jestem w ciazy blizniaczej jednokosmowkowej dwuowodniowej z powiklaniem w postaci zespolu iugr oraz ttts po zabiegu fetoskopii laserowej i wlasnie dzis jedno z moich dzieci obumarlo. Nawet mi tu nie zaproponowali psychologa...

Gość gość
A ojciec?

Gość gość
Czemu ci maja proponować? Sama się upomnij... Boże chcialabys mieć wszystko podane na talerzu?

Gość gość
Biedna :( musisz być dobrej myśli ze z drugim dzidziusiem będzie wszystko ok nie załamuj się. Nie tylko ciebie to spotkało. Masz jeszcze jednego szkraba wiec musisz być silna

Gość gość
Upomnij sie o psychologa, to co prawda powinien byc standard w szpitalu ze sami proponuja ale jak tego nie robia trzeba umiec upomniec sie o swoje. Staraj sie cieszyc z tego co ci zostalo. Z tego dziecka ktore zyje, urodzi sie. Badz dobrej mysli. Przytulam :*

Gość gość
W którym jesteś tyg?

Gość gość
Bardzo, bardzo Ci współczuję. Trzymaj się cieplutko. Przytulam.

Gość gość
A psycholog? Nie wiem czy coś ci pomoże. Ja poronilam jedna ciążę był u mnie psycholog i jakiś nie wspominam tego dobrze . Wgl mi nie pomógł. Większe wsparcie znalazłam tu na forum. Mam znajoma która miała bliźniaki jedno obumarli w o 9 tyg. Drugie w maju będzie miało rok. Następna znajoma miała mieć czworaczki tak naprawdę czworaczki 1 obumarlo na początku drugi w 5 miesiącu. Dwoje żyje i ma się dobrze mają już ponad rok. Te dwie znajome są pokrewione.

Gość gość
Bądź silna, będzie dobrze. Ściskam mocno. :* :* :* :* :*

Gość gość
Wiem co czujesz bo mi tez umarl synek-drugi zyje i jest zdrowy.tez ttts,tylko moje dzieci przyszly na swiat w 26tyg. i jeden zmarl po 6dniach....swiat juz nigdy nie bedzie taki sam. w ktorym jestes tyg.i kiedy planuja rozwiazanie ciazy?

Gość gość
Dębicki.Nie widzicie ze to prowo? Ktoś napisał i się zmyl

Gość Monia12345A
To jest prawie 24 tydzien. Mialam powtorne usg zeby potwierdzic diagnoze. Wszystko sie potwierdzilo. Bede teraz w szpitalu jakis czas bo ponoc musza sprawdzac jak dziecko bedzie reagowalo na nowa sytuacje. Ciezko jest ale w pewnym sensie bylam na to przygotowana bo komplikacje byly od samego poczatku. Boje sie jedynie o dziecko ktore zyje, zeby ta sytuacja w jakis sposob mu nie zaszkodzila...

Gość gość
Przykro mi :( trzymaj się mocno <3

Gość Monia12345A
Najgorsze jest teraz to czekanie co dalej bedzie sie dzialo... Chcialabym byc juz w domu

Gość gość
Wiem ze ci ciężko ale musisz być dobrej myśli. Odpoczywaj coś poczytaj zajmi czymś myśli. Będzie dobrze trzymam kciuki

Gość gość
Bardzo wspolczuje modl sie o drugiego

Gość gość
Przeszłam to samo. Jeden bliźniak umarł w 24 tyg. Drugi urodził się zdrowy przez cc w 36 tyg. Lekarze mówili że powinnam mieć cc juz po 32 tyg. Było źle ze mną doszło do zatrucia. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i teraz mam 9 latka zdrowego, mądrego. Musisz być pod kontrolą dobrego lekarza, badania robići być dobrej myśli.