Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks bez zab. Dwa dni przed krwaweniem

Polecane posty

Gość gość

Witam, Ostatnio odbylam stosunek bez prezerwatywy z partnerem, jednak doszedl on chwile po wyjeciu czlonka. Kilka dni przed oraz w dniu stosunku bolaly mnie piersi oraz jajniki. Dwa dni po stosunku (tzn. Dzisiaj, 19.03, z 2dniowym opoznieniem) zauwazylam krwawienie, ale jest go mniej niz zazwyczaj i bez skrzepow, ale nadal bola mnie jajniki jak przy okresie. Ostatni okres dostalam 16.02. Dodam iz dwa tygdnie temu bolalo mnie gardlo i mialam katar. Bardzo sie stresuje, czy malo obfita miesiaczka moze byc wynikiem zaplodnienia? Czy raczej stresu?

Gość gość
A powiedz, jaka znalazlas idiotyczna wymowke, zeby nie stosowac rzetelnej antkoncepcji typu tabletka czy spirala? Nie chodzi tylko o to, kiedy ciaza jest prawdopodobna, ale o to zeby miec swiety spokoj. Wiec dlaczego nie pomyslalas przed?

Gość gość
Następnym razem myśl wcześniej o zabezpieczeniach. Owulacji na pewno wtedy nie miałaś, a na przyszłość, naucz się obliczania dni płodnych, żebyś miała jakiekolwiek pojęcie o funkcjonowaniu swojego ciała ;) http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/0,79775.html nie masz się czym martwić

Gość gość
Wyniklo to w efekcie silnego podniecenia po prostu i teraz mam nauczke, wiem, jednak spoznienie okresu o dwa dni i mniejsze krwawinie niz zwykle i bez skrzepow sttrasznie mnie niepokoja. ~Autorka watku

Gość gość
to na pewno nie ciąża, chyba, że urojona ;) może nerwy, może dieta, może wysiłek, okres to nie szwajcarski zegarek .. niestety ;)