Gość gość Napisano Marzec 19, 2018 Czy jest teraz zapotrzebowanie na elektryków? Warto podejmować swoich sił w tym zawodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2018 Każdy fachowiec jest ceniony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2018 warto.w duzych miastach jest ogromne zapotrzbowanie. ale na speców. znajomy zarabia w firmie 3000zł...,mieszkanie sluzbowe.i co wekend ma jakas fuchę 500-1000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość scorpionadrink Napisano Marzec 21, 2018 w Polsce już NIKT nie potrzebuje elektryków, elektromechaników, energetyków, automatyków , elektroników itd. od wielu lat , ludzie i pracownicy w tych poszukiwanych zawodach pracują od wielu lat w Niemczech , Niemcy przeszkolili tych fachowców odnośnie znajomości certyfikatów ISO oraz CE , nauczyli języka niemieckiego i podstaw języka angielskiego , specjaliści z Polski otrzymali w Niemczech własne lokum na koszt pracodawcy , specjaliści z Polski podpisali Umowy o Pracę z Niemieckimi Firmami na 12 miesięcy, na 24 miesiące , po pracy obiad na koszt Pracodawcy , w piątek po godz. 13.30 wolne i zwiedzanie okolicy i czas wolny , zwiedzanie zakładów Browara w okolicy na koszt Pracodawcy, piwo na koszt Pracodawcy , i jak nie pracować u takiego Pracodawcy za 2100 Euro miesięcznie w cudownej atmosferze pracy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 Niestety firmy oferują dość słabe wynagrodzenie, tak naprawdę pracuje się tylko dla pracodawcy, więc mam pytanie, czy szukać zatrudnienia w jakiejś firmie, czy prędzej działać na własną rękę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Jest zapotrzebowanie i zarobki też są dobre :) Tutaj przykładowa oferta pracy jako elektryk http://lusthr.pl/2018/08/09/elektryk-niemcy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciej Napisano Maj 9, 2019 Czy ktoś mógłby podzielic się opiniami o firmie electro conect, jestem elektrykiem i chętnie podjął bym pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariusz Napisano Maj 13, 2019 Pracuję w firmie Dacpol, muszę polecić pracę w firmie, jestem elektrykiem z zawodu, zawsze mnie to interesowało teraz może się spełniać :)) Firma jest bardzo odpowiedzialna, dobre warunki i stabilna praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Napisano Lipiec 9, 2019 Dnia 9.05.2019 o 14:18, Gość maciej napisał: Czy ktoś mógłby podzielic się opiniami o firmie electro conect, jestem elektrykiem i chętnie podjął bym pracę Praca na dobyrch warunkach, pracodawca jest w porządku, zawsze mozna dogadac sie w kazdej sprawie, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Robert Napisano Lipiec 25, 2019 potwierdzam w Elektro Conect pracuję kilka lat, warunki są przyzwoite w porównaniu do tego co miałem wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damian Napisano Luty 5, 2020 Dobrze płacą w AKE Robotics. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DominikaKa 1 Napisano Maj 22, 2020 Praca elektryka jest opłacalna. Brat siedzi w tym zawodzie i nie narzeka na zarobki. Ostatnio nawet się chwalił, że zainwestował w porządniejszy sprzęt Megger, także jak widać jest dobrze. Warto iść w tym kierunku jak ma się do tego smykałkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olga1980 0 Napisano Październik 12, 2022 Mąż pojechał do Berlina przed pandemia jako elektryk z work4you global. Mial cos ok 18e na godzine brutto. Praca byla w porzadku, zmianowa. Ludzie dobrze go przyjeli. polecam zajrzec na strone bo maja na pewno duzo do wyboru ofert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach