Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza 88

Plaga prawiczków czyli

Polecane posty

Gość gość
*A jak ryj któraś w towarzystwie otworzy* powinno być, tępe strzały:p

Gość gość
No i bardzo dobrze. Ja tam lubie prawików. Nie lecą z pi)zdą jak pies za suką w rui. Sama miałam chłopaka prawika i chwale sobie ich.

Gość gość
I takie problemy mają prawiki po 30stce, jak ktoś jest młody to i tak nie ma takich rzeczy, oczekiwania są inne, minęliście zalecaną datę spożycia i się psujecie i widzicie tylko zepsucie w świecie

Gość gosc37
ale to jest ich wybór, prawiki nie są takie głupie, wykazują nawet szerokie przemyslenia - nie to co te buchaje je)bane, co tylko sie je)bią bez przerwy marnując swoj potencjał gdzies spuszczając sie bezmyślnie do jakiejs spluwaczki.

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem 27 letnim, nigdy w związku nie byłem. Brzydki nie jestem. Na seksie mi zbytnio nie zależy. Ale ogólnie w związek mógłbym wejść, ale sadomasochistyczny, gdzie ona dominuje, ze względu na to, że mam preferencje do uległości i fetyszyzmu. Lubię kobiety, nie są mi też tak obojętne. Mam kumpli prawiczków w moim wieku. Jeden chyba powodzenia nie ma, a drugi dał sobie spokój z kobietami, dziewczynami już z 10 lat temu.

Gość Argen
"Gdyby odciąć takiemu prawiczkowi dostęp do sieci , nie miałby dostępu do gołych bab i siłą rzeczy zainteresowałby się prawdziwymi kobietami . Nie mógłby się sam zaspokoić, szukałby zaspokojenia poza siecią" x Zawsze zostają gazetki i tzw. pamięciówki (aczkolwiek tego nie testowałem) :D

Gość gość
Prawiki to dno, brzydzę się ich:o bleeee.....

Gość gość
Up