Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 30 latka po rozwodzie ma szanse kogoś poznac?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli nie ma dzieci?

Gość gość
Tak, ma szansę kogoś poznać. Pod warunkiem, że nie będzie czytała w sieci bzdur nt bycia ''zużytym towarem gorszej klasy'', tylko weźmie się za siebie i będzie czerpać radość z życia. Powodzenia.

Gość no pewnie że tak
Z dziećmi byłoby dużo gorzej. Żaden facet nie chce nie swego chować, no i pipa rozerwana. Tak to świat przed Tobą autorko!

Gość gość
14:04 Tak się składa, że ja jestem rozwódką z dzieckiem i nie miałam najmniejszego problemu, by znaleźć sobie faceta. W dodatku mogłam wybierać z całkiem przyzwoitej grupy kandydatów, także wiesz... Istnieją jednak kobiety wartościowe, którym dziecko nie ujmuje ;)

Gość gość
Szukaj sobir też jakiegos goscia z przeszloscią. Kawaler nigdy z rozwodka nie bedzie szczesliwy. Mam przyklad w bliskiej rodzinie.

Gość gość
Ja od razu pomyślałem sobie o Tobie dwie rzeczy. 1. Jeśli rozwiodlas się szybko, rok dwa po ślubie to znaczy że jestes niezbyt mądra i wyszłaś za mąż bez zastanowienia się. 2. Jeśli długo byłaś mężatką i nie masz dzieci - w sumie jeszcze gorzej.

Gość gość
14:16 Oh, cóż za wnikliwe spostrzeżenia oparte na ograniczeniach i kierowaniu się stereotypami. Na podstawie Twej wypowiedzi to raczej Autorka nie chciałaby mieć z Tobą nic wspólnego ;)

Gość want to want me
14:04 większej bzdury nie słyszałam! :-D Powtarzasz zaslyszane gdzieś "prawdy", czy z własnego doświadczenia "radzisz" (szczególnie interesuje mnie ta teoria o pipie haha)?

Gość gość
A ja mam w czterech literach to co kto o mnie myśli. Żyje jak chcę i mam w nosie opinie innych i polecam to każdej wolno myślącej jednostce. Alleluja

Gość gość
Masz szanse na wszystko. Odeszłam po 12 latach małżeństwa. Miałam wtedy 39 lat. Czułam się " staro" na rynku. Wpadłam w poczucie, że wszyscy chcą tylko młodych kobiet. Rzeczywistość okazała się inna. Przez te lata małżeństwa miałam klapki na oczach, liczył się tylko mąż, byłam wierna i lojalna do szpiku kości. Nie zdawałam sobie sprawy, jak postrzegają mnie inni mężczyźni. Gdy zostałam sama, nie mogłam się opędzić od facetów. Byłam w szoku. Bo myślałam, że jestem za stara na wszystko. Efekt? Mam 40 lat, nowego partnera, kocham i jestem kochana. Nigdy nie jest za późno. Nie daj sobie tylko wmówić, że liczy się tylko dwudziestoletnie ciało, tapir na łbie i silkon w każdej części ciała.

Gość gość
No właśnie ja też już w wieku 30 lat czuje się staro :O - jeszcze mam 29, 30 koncze w tym roku. Podobno wygladam mlodziej niz mam lat wg ludzi. Ale troche stracilam wiare ,ze kogos poznam, niby faceci sie ogladaja czasami za mna, ale malo gdzie wychodze, jakos wyszlam z rytmu umawiania sie na randki jak to bylo kilka lat temu

Gość gość
Ja myślę, że najgorzej mają kobiety, które mają tzw. swoje lata a są średnio atrakcyjne i nigdy nie były w związku czyli takie jak ja (mam 29 lat, kiepskie doświadczenia z facetami, nadwagę i niskie poczucie własnej wartości). A jak jesteś zaprawiona w boju, do tego wyglądasz atrakcyjnie to jasne, że masz szansę.

Gość gość
I w ogole troche mnie przeraza zaczynanie wszystkiego od nowa, ze doznam jakichs rozczarowan czy porazek przy poznawaniu facetow, ale jednoczesnie bardzo chcialabym kogos miec

Gość gość
15:34- mam doświadczenie z facetami przed poznaniem męża, bo wtedy chodziłam na najwiecej randek, ale to bylo tak do 24 roku zycia, pozniej poznałam jego i wyszlam za maz ,wiec i nie wychodzilam bez niego na imprezy, ani na randki

Gość szry
poznac kogos? nawet na zasluzonej emeryturze, wystarczy sie odezwac do kogos, albo jesli ktos cos do was mowi to spokojnie dac sie wciagnac w rozmowe... co to w ogole za pytanie, po 30-tym roku zycia nagle zostalas zeslana na bezludna wyspe, ale z dostepem do internetu? nie obrazaj sie, ale teraz to mam smiechawe:D

Gość gość
czy wygladam atrakcyjnie ciezko powiedziec bo po rozwodzie moje poczucie wartosci bardzo spadlo ( maz mnie zdradzal z dziewczyna mlodsza z jakies 10 lat ode mnie), pocieszam sie troche tym, ze jeszcze sie ogladaja za mna

Gość gość
Ale jestem swiezo po rozwodzie, jeszcze nie zaczelam nikogo nawet szukac, wiec ciezko mi teraz cos powiedziec o mojej atrakcyjnosci, oprocz tego, ze czasem zdarza sie komus mnie podrywac, wiec pewnie zaczne "wychodzic do ludzi" bardziej , albo na randki i zobaczymy, nie chce byc sama to wiem napewno

Gość Prawda w oczy kole matole
No to nie rozerwana tylko rozklepana, rozklapciana, luzna. Facet chce miec fajna ciasne dziurke a nie ziejacego behemota z ktorego wystrzelil kiedys arbuz I rozciagnal Nie tylko pipa lecz takze zniszczone cialo, brzuch, cyce, rozsrepy I zmarszczki Faceci to samce - instykntiwnie daza do przekazania SWOICH genow dalej swoich a nie jakiegos ciula przed nimi I takiego dziecka nie beda kozchac nawet jesli tak sobie wmawiaja

Gość gość
16:06 Dlatego ja prawdziwy samiec alfa zamiast spędzać czas z żoną i gromadką SWOICH dzieci wylewam frustracje na forum dla kobiet :D

Gość CiociaDobraRadaXD

Łyknij sobie trochę kolagenu, polecam kolegan do picia beauty doppelherz, zmarszczki znikną to se znajdziesz faceta XD