Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taki prezent na chrzciny co sadzicie

Polecane posty

Gość gość
przeciez mozna to postawic w pokoju dziecka i jak bedzie wieksze bedzie mial na swoje skarby.

Gość gość
Pewnie temat już nieaktualny, ale ja też nie cierpię takich zapchajdziur. Dostawałam jakieś pudełka z gipsem na odciski rączek i stópek, kiczowate albumiki, haftowaną poduszkę z datą urodzenia... dziękowałam, chwaliłam, bo ktoś to kupował z dobrego serca, ale poszło w kąt, bo nie mogłam pojąć do czego miałby mi służyć gipsowy ocisk stopy. Albumy ze zdjęciami mam, ale duże, stonowane, dziecko nie ma osobnego tylko po prostu pojawia się w pewnym momencie w naszym rodzinnym i to mi się najbardziej podoba. Poza tym zwykle są to rzeczy byle jakie, najtańsze liche drewniane skrzyneczki z cieniutkiej sosnowej deseczki, ozdabiane domowym sposobem, raczej nie wytrzyma to przy energicznym przedszkolaku. Symbolicznie odłożyłam sobie po jednym "bamboszku", takim ciepłym buciku- niechodku po każdym z dzieci i tyle z pamiątek. A na chrzest- też uważam że ładna biżuteria, niekoniecznie złota- bo srebro też jest fajne, jest zawsze uniwersalna, cieniutki łańcuszek, bransoletka, wisiorek.