Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn marnuje sobie życie

Polecane posty

Gość gość

Ma 34 lata, mieszka ze mną (jestem wdową), nigdy nie pracował (najwyżej fizycznie dorywczo), nigdy nie miał dziewczyny (jest prawiczkiem), skończył kiedyś kiepskie studia i to wszystko. Nie ma przyjaciół, nawet jednego kolegi, nigdzie nie wychodzi, z nikim nie rozmawia. Chciałabym żeby ułożył sobie życie. Boję się że stoczy się jak jego ojciec. Co mam robić?

Gość gość
zamówic wizyte psychiatry do domu, z tego co piszesz twój syn choruje na schizofrenie z objawami negatywnymi lub dystymie lub po prostu depresje, rozmowa tu nic nie da tylko specjalista i leczenie

Gość gość
Koniecznie umów wizytę u jakiegoś dobrego specjalisty. Może być to wizyta w gabinecie, ale skoro syn jest odcięty od świata to dobrze może sprawdzić się również wizyta domowa jak i wideokonsultacja. Wybór należy do Pani, a taką możliwość ma jedna z najlepszych klinik w Polsce - PsychoMedic. Polecam serdecznie :)

Gość gość
A czy 50 kilkulatek z wyższym wykształceniem mieszkający sam po śmierci rodziców . Niepracujący ,źyjący skromnie z pomocy społecznej nie pijący i nie palący . Jaka to choroba .