Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex w wieku 16lat

Polecane posty

Gość gość

Przyjaźnimy się 2 lata,jesteśmy razem ponad rok. Oboje mamy 16lat, i niedawno postanowiliśmy współżyć. Bardzo sobie ufamy, wiem że to była dobra decyzja i niczego nie żałujemy.Dodam że nawet moja mama została poinformowana o mojej decyzji. Niestety on powiedział swojemu przyjacielowi, że się kochaliśmy ktory powiedział to innej osobie i zaczęły się plotki(nie miałam pretensji do chłopaka że powiedział o tym przyjacielowi bo rozumiem że chciał sie komuś wygadać). Teraz często słyszę na swój temat,że jestem szmatą albo że jestem największą obciągarą w mieście. tzn ja się tym nie przejmuje jakoś zbytnio bo sądze że seks z osoba ktora sie kocha to rzecz ludzka. a co wy myślicie na ten temat? czy jest to jednak za młody wiek na uprawianie seksu? i czy powinnam się przejmowac tym co mowia?

Gość gość
czyli ZALICZYŁ i pochwalił się KOMU SIĘ DAŁO :)

Gość gość
Ale obciągałaś mu?

Gość gość
Obciągają tylko k*****y a nie normalne dziewczyny

Gość gość
no to skoro obc....alas to sama sobie teraz odp. :)

Gość gość
Wiek ok. Tylko jęzory za długie.

Gość gość
Nie mam nic przeciwko. A kochajcie sie tylko pamiętajcie o gumkach. Najlepiej ty je kupuj, bo kumple twojego chłopaka mogą mu zrobić psikusa i użyć igły...

Gość gość
Tylko w aptece kupuj prezerwatywy, najbardziej pewne źródło, najlepiej durexy czy coś Ja bym bardzo uważal na kondomy które twój chłopak nosi przy sobie