Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

czy można zablokować osobe na emelju

Polecane posty

dostaje na poczte wpisy od stalkera czy jak to nazwać jest to jakis chory psychicznie człowik i rasista jest agresywny czy da se jakos zablokować takego emajla

Gość gość
cienszko bendzie zablokowac dymfne bo ona juz tak ma i napisze z innego. tak samo mi robi

Otwórz Gmaila na komputerze. Otwórz wiadomość. W prawym górnym rogu kliknij strzałkę w dół Strzałka w dół. Kliknij Zablokuj „”. Jeśli ktoś został przez Ciebie zablokowany przez pomyłkę, możesz go odblokować, wykonując te same czynności.

Gość gość
Można.

Gość gość
pana Patrycje? no tak myslalem ze Dymfna to facet

Gość gość
Dymfna to facet i Dymfna to Rypsma. Ogarnijcie kilka tematów od pierwszego to się przekonacie że to jedna trollowa osoba :P

Gość gość
Rypsyma wczoraj dostaje na poczte wpisy od stalkera czy jak to nazwać jest to jakis chory psychicznie człowik i rasista jest agresywny czy da se jakos zablokować takego emajla Chora psychicznie to jesteś ty sama zaczęła do mnie pisać jej 7 emaili moich 6 żeby baba przestała do mnie pisać. Nie obchodzi mnie kto u niej na wsi wpadł pod samochód, nie obchodzi mnie że jest jej ciężko ani inne bzdury. Najpierw publicznie obraża, grozi a jak się ktoś w końcu zdenerwował to udaje ofiarę nie musisz nic blokować PRZESTAŃ PISAĆ DO MNIE CHORA KOBIETO

Gość gość
I żaden cud ci się nie zdarzył Takich macie lekarzy co nie potrafią diagnozy postawić dobrze a potem twierdzą że to cud Tak cud głópoty

Gość gość
Rympsyma odczep się ode mnie zajmij się dziećmi weź leki pomódl się idź do lekarz na targ handlować seretkami lub czym tam chcesz tylko się odczep. Nie przypadkiem mają cię tu za lepszą stuknietą.

to było w Polsce głombie a nie w Armenii zdarzył się cud niechcesz nie wież ale nnie pisz tu

słaby z ciebie stalker skoro podstawowych faktów ż zyie mego nie znasz do Armenuii wruciłam dopiero po cudzie polscy lekaze tacy wykształceni tak powiedzieli więc warto uwierzyc przyjacielu muj kochny i w mojej wsi nikt nie wpadł tylko pod samochut tylo z drugej strony a cud była Bo katolikos i komisja to rozpatrzyła

Dragonie nie umiem ale pewno i t tak załatwić to inacej bo jak widze przesladiuje mniw =e wszędzie wogule nie wim jak blokowac na emejlach nie wychodzi

Gość gość
To po prostu nie zrozumiałaś diagnozy po co takim ciemniakom ci lekarze coś mówią A fakty z twojego życia mnie nie obchodzą jak ty cała mnie nie obchodzisz a ni twoja wieś

18 03 człowiku i tak to zostanie zgłoszone i tak nie bendzie mnie nikt zasttaszał co znajsdzisz i co zrobbisz radze nie straszyć bo pozałujesz jeżlei nie chces byc oskarrzony o grozby to radze suie wyłonczyć

poszuka inne forum bo nawet tanto nie jest dlq ciebie tylko odrazu na forum mam problemy psychiczne

Gość gość
Przyjedzaj do Polski będzie jak oskarżyć o to zniesławienie co ci powiedziałem i o odszkodowanie zarabiaj pieniądze bo będą ci potrzebne

nie strasz mam haha na ciebie mam podane wszyskie widomosci na emelju zapisane o tym jak mnie znajdziecie czy nachodzisz wypisujesz wszysko jest ja nikogo nie znieważaóam nie wyjawiłam ani twego adresu ani imienia i nazwiska nawet teg0o waszego forum nie nazywam po imieniu winc może ty mi zapłacisz choc nie chce tych pieniendzy twoich wole biedowac jak teraz niz zakichne odszkodowanie chce tylko zebyscie wszyscy dali mi spookuj

Gość gość
Sami sie odkrywacie tym pisaniem i bardzo dobrze Rypsyno że za to się weźmiesz . Bo Ci to nie wiedzą co to jest szacunek dla drugiej osoby obojętnie jaką by nie była. A tych tam wyżej lepiej zablokować na mailu bo Ci nie dadzą żyć

Gość gość
"gość dziś Rypsyma wczoraj dostaje na poczte wpisy od stalkera czy jak to nazwać jest to jakis chory psychicznie człowik i rasista jest agresywny czy da se jakos zablokować takego emajla Chora psychicznie to jesteś ty sama zaczęła do mnie pisać jej 7 emaili moich 6 żeby baba przestała do mnie pisać. Nie obchodzi mnie kto u niej na wsi wpadł pod samochód, nie obchodzi mnie że jest jej ciężko ani inne bzdury. Najpierw publicznie obraża, grozi a jak się ktoś w końcu zdenerwował to udaje ofiarę nie musisz nic blokować PRZESTAŃ PISAĆ DO MNIE CHORA KOBIETO " x hahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D

Gość Trigades Sargsan
21 36 Prosze nie napastować mej mamusi bo przystapimy w drogę prawną

Gość gość
o synek rypsy bym go uwiodła ale taka teścowina to tragedia

Gość gość
amknij morde bo ci kamien do nogi przywiaze i wrzuce do wiłsy ty guwniany smarkaczu

jestem z Panią Rypsymą i mogę też zgłosić jeśli ten ktoś nie odwali się od Pani Rypsymy a po drugie to chyba nic złego że Pani Rypsyma opowiada o swojej wsi jest bardzo dobrą kobeitą i przynajmniej się interesuje i otwarcie opowiada to bardzo dobrze że taka dobra kobieta jeszcze jest cierpliwa ja bym na miejscu Pani Rypsymy dawno poszła na policje

gość wczoraj o synek rypsy bym go uwiodła ale taka teścowina to tragedia x taka ladacznica zawsze będzie sama a Pani Rypsyma jest kochaną kobietą i s********j od niej małpo dziewo