Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smutek pesymizm oczekiwania

Polecane posty

Gość gość

Witam.Mam 23 lata.Mimo wszystko,do tej pory,nie zaznałem miłości.W domu wieczne walki,nienawiść ,a o relacjach damsko-męskich wolę się nie wypowiadać. Próbowałem 3 związków i zawsze się okazywało,że ,,partnerki’’ tylko i wyłącznie wykorzystywały moją naiwność i romantyzm po to, żeby się zabawić i pożegnać. A ja pragnę miłości romantycznej.Prawdziwego uczucia,opartego na szacunku ,zaufaniu ,wzajemnym wsparciu . Chciałbym mieć kogoś,na kogo mógłbym przelać całe swoje pokłady uczuć.Kogoś,kto byłby dla mnie pierwszą myślą po wstaniu i ostatnią przed zaśnięciem .Kogoś ,przed kim ukorzyć się nie byłoby wstydem . Jestem wysokim chłopakiem o smutnych oczach ,który od pewnego czasu w ogóle nie umie się uśmiechać. Cierpię,widząc szczęśliwe pary na ulicach . Nie dlatego ,że im życzę źle ,bo pewnie część z tych ludzi zasłużyła na szczęście,ale dlatego , że zawsze,gdy mam przed oczami taki widok,przypomina mi to o tym,czego nigdy nie doznałem . Każda taka sytuacja sprawia,że intensywnie myślę o tym,że tak naprawdę,szczerze,nie oszukując się, nigdy dla nikogo nie byłem szczególnie ważny. Właśnie z w/w powodów nie cierpię walentynek ani świąt . Chciałbym w końcu być szczęśliwy .To tyle .

Gość gość
Dobrze ci zycie, ale szczere mowiac to troche dramatyzujesz, a troche postrzegasz zwiazek plasko i cukierkowo jak w filmach Hollywood adresowanych do mas. Zainwestuj w siebie -- rozwijaj sie, podrozuj, znajdz hobby, jako bardziej ciekaw czlowiek bedziesz poznawac ciekawczych ludzi. Jak na razie to troche smecisz. A masz 23 lata nie 93, cale zycie przed toba. W wieku 23 lat naprawde jest za wczesnie na ladowanie sie w tzw powazny zwiazek.

Gość gość
Troche jak bohater jakiejs tragicznej powiewci. Pusc na luz jestes jeszcze mlody znajdxiesz kogos I to jeszcze nie raz.

Gość gość
Powiadasz, że 23 lata to za wcześnie na pakowanie się w związek? Hmm, znam osobę, która co prawda rok starsza wychodzi w czerwcu za mąż, ale ja uważam,że trzeba być bardzo zdesperowanym.. z tego co wiem, to był jedyny partner w jej zyciu, xD może boi się, że zostanie stara panną

Gość gość
Oj nie słuchaj tych głupot, ja Tobie życzę powodzenia.

Gość gość
Głowa do góry.