Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Psy źle wychowane

Polecane posty

Gość gość

Lubię zwierzęta w granicach zdrowego rozsądku. Natomiast bardzo denerwują mnie głupie psy atakujące kogoś bez powodu. Nie są to oczywiście bezpańskie psy tylko czyjeś. Rozumiem że zwierzę może być agresywne jak ma jakiś powód:ktoś je bije, drażni,atakuje jego właściciela,włamuje się do domu. To normalna reakcja. Ale nie coś takiego. Pewna pani ma psa(nie jest wściekły) i puszcza go na dwór. Zwierzę biega, szczeka,próbuje się rzucać bez żadnego powodu,np. szarpie za nogawki idącego przypadkowo człowieka,KTÓRY NIC ZŁEGO MU NIE ROBI.Jeszcze bym zrozumiała gdyby ktoś celowo drażnił psa,ale tak nie było. Idę sobie spokojnie a pies biegnie za mną 2 km i ujada bez przyczyny. Wzięłam wtedy kamień i rzuciłam w niego. Dopiero wtedy się odczepił. Wcale nie było mi go szkoda. Uważam że pewne osoby nie powinny mieć zwierząt bo nie umieją ich wychować. Psycholog powinien wydawać oświadczenie kto może mieć psa, a kto nie. Pomijam właścicieli kotów, te na szczęście nie są żadnym zagrożeniem dla człowieka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować