Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama mnie non stop krytykuje.

Polecane posty

Gość gość
Będziecie same matkami, życzę dużo szczęścia, bo nie wszystkie dzieci są super, a wszystkie matki są do niczego.

Gość gość
gość dziś Oczywiście, że tak. Nie masz studiów, zarabiasz średnią krajową - jesteś biedak, czyli jesteś nikim i nic niewartym. Proste. xxx Hahaha. Schowaj sie z tą swoją wyższą.szkołą, chyba głupoty i ograniczenia umysłowego. Ktoś kto wartościuje człowieka przez studia lub ich brak to kretyn do entej potęgi. Znam człowieka,który ledwo skończył szkołę średnią, bo musiał pracować od 16 roku życia. Dziś ma 39 lat. Segment pod Warszawą który wynajmuje komuś, mieszkanie w Warszawie także pod wynajem, i piękny duży dom, w sumie willę pod Warszawą, w otoczeniu lasu z ogromną posesją, firmę jedną, drugą, poboczne biznesy i udziały. Studia do niczego nie były mu potrzebne, miał łeb na karku. Człowiek ten to bardzo inteligentny osobnik, dużo świata zwiedził. Znam także ludzi,bez studiów, może nie super bogatych, ale także przedsiębiorczych, także na stanowiskach kierowniczych lub menedzerskich, mądrych, inteligentnych, szczodrych,znam też ludzi po studiach a głupich życiowo - totalne betony. Nie studia są wyznacznikiem jestestwa.

Gość gość
Bezpieczna odleglosc od toksycznej matki to min. 500 km.

Gość gość
Bezpieczna odległość od toksycznej córki, to: 2,5 tys. km.

Gość gość
15:51 Znasz jednego, bo musiał [!} pracować, a ja znam setki debilnych leni co to nic , ani wykształcenia, ani pracy, ani energii, ani odwagi,mniej niz zero, a... nie musieli pracować, mogli się uczyć, a potem zakładać interesy lub zostać kuchtą[ kucharzem] , ale się nie chciało.

Gość gość
17:18 Skoro tacy wszyscy mądrzy, to mogli skończyć studia, ale nie wszyscy skończyli, bo betony? Jak nawet wykształcenia ci brak, to z czym do ludzi? Jest popyt na sprzątaczki, ale to nie jest nobilitacja taka praca.

Gość gość
Widocznie nie ma cię za co pochwalić.

Gość gość
Jak zwykle podle suki sie zlecialy.

Gość gość
Podłe suki siedzą tutaj cały czas i narzekają na wszystko, na matki, teściowe i nie mają czasu nawet doopy sobie umyć.

Gość gość
Dla dzieci nauka jest jak praca dla dorosłych. Dorośli powinni przestać pracować, bo nie praca wyznacza człowieka. Jeszcze powinni uprawiać sex w pokoju dziecka :)

Gość gość
A moja ciągle mnie chwali, to demotywuje i jest męczące.