Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karol10

pierwszy raz... z prostytutką

Polecane posty

Mam 23 lata i jestem prawiczkiem. Chciałbym zmienić ten stan rzeczy i umówić się z dziewczyną z roksy. Problem w tym, że nie wiem jak mój miecz się zachowa, gdy będę zestresowany. Mastrubuje się od 9 lat.. Sam nie wiem czy spuszcze się po paru *****ch czy nie będzie mógł mi stanąć. Myślałem, żeby kupić viagrę, czytałem że jak młody zdrowy zje nawet pół tabletki to miecz stoi że mozna ściany przebijać. Myśliscie że to dobry pomysł? Nie chcę nałogowo brać viagre, tylko ten jeden raz żeby nie narobić sobie wstydu przy dziewczynie.

Gość gość
Pamietam swoj 1 bylem str mialem cos po 30 byla trema i spore zazenowanie byla ruska b piekna dziewczyna w moim typie wybrslem jo z wielu byl wybor miecz niezawiod a bylem sporo str odciebje byl inny problem niemoglem skonczyc czes minol jeszcze pozwolila mi prubowac ale chyba zebym jo i calo noc i nic bylo tr inaczej jak wyobrazalem slyszalem czesto jak ojciec rznol matke to jak ona az rzezila a ta nic no taz go walilem od b dawna moze temu puzniej wzjolem w wieku matki i ta mnje niewypuscila az trysnolem puzniej bawilismy ze jest njo i udawala jeki odrazu popuszczalem tak mnie wyleczyla tere chodze i do mlodych w godz niema problemu tabletki ci niepomoge ic do str na1 raz ona ci dogodzi a ty jej

Gość karol10
No nie wiem czy taka starsza mnie będzie podniecać bo na roksie starsze to szału nie ma. Podniecają mnie laski w ciąży, do takiej bym poszedł ale na roksie może ze dwie na całą Polskę... A jakbym wziął pół tabletki viagry? Nic mi się chyba nie powinno stać poza stojąca fajką?

Gość fakol
Ja swój pierwszy raz miałem w burdelu. Wszyscy moi znajomi byli już dawno po inicjacji seksualnej i nie chciałem się wyróżniać. Pojechałem do pobliskiego burdelu sam. jestem bardzo nieśmiały i pewnie burdel mama jak mnie zobaczyła to się zorientowała, że trafił się prawiczek. Od razu pojawiły się dwie dziewczyny do wyboru. Wybrałem blondynkę, szczupłą, zgrabną z małym biustem. W pokoju okazało się że jest z Ukrainy. Pamiętam że pierwsze "pchniecie" zażyczyłem sobie od tyłu, aby nie było po mnie widać jaki jestem stremowany. przedtem myślałem, że jak tylko poczuje cip*e to od razu się spuszczę a okazało się, że seks trwał tak długo musieli nam pukać w drzwi, żeby przypomnieć, że czas upłyną. Potem po kilku miesiącach znowu sam pojechałem do burdelu. Wszystkie kolejne stosunki odbyłem z dziewczyną którą poznałem później a dziś jest moją żoną.

Gość gość
lepiej wejdź na garsoniere i poszukaj takiej którą polecają inni użytkownicy bo na roksy się natniesz. Zabulisz 200 zł i nawet cipki nie powąchasz...

Gość karol10
Na jaką garsonierę mam wejść? Wybrałem sobie fajną z wyglądu i opisu, ale właśnie nie ma żadnych komentarzy...