Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rude blond czy czarne?

Polecane posty

Gość gość

jakie sa najlepsze w lozku?

Gość gość
Mysle ze czarne moja stara jest taka niewiem czy to zaleta jej wlosow ale goroca babka lubi i zadnia pszytulanki jak brac jo od dolu juz jest gotowa czy moz czy nie ulega kazdemu

Gość gość
ja lubię rude z piegami

Gość gość
Tu nie o włosy chodzi tylko o teperamet moja zona czarna i tak średnio raz lepiej raz gozej .

Gość gość
Zgadzam sie z przedmowco ze kolor moze i ma jakes znaczenie ale wazna jaka osoba indywidualnie jej temp podejscie do zycia moja matka zdrowa klacz lubi flirt taka pieszczoszka jest tylko lub udaje niesmialo daje facetom sieblapjac ale ujezdza jo tylko ojciec mysle inne mu nie w glowie majoc take kiedy chce

Gość gość
Czarne to puszczalska patola.

Z tego co słyszałam, to ruda tańczy jak szalona. Blondyna lubi cudzych mężów, a czarna 24/7.

Gość gość
Niezgodze sie z tym ja w sprawie mojej matki jestem bystrym obserwatorem nakrylbym jo co najwyzej daje wsadzic reke pod spudnice choc sieopiera sprawia jej to widoczno pszyjemnosc byc moze zaslabe adoratory zeb kturys byl twardszy moglaby ulec bo goroca znjej babka i jest czarna

Gość gość
Co znaczy 24/7

To znaczy, że nie wychodzi taka z łóżka. :P

Gość gość
24 godziny przez 7 dni w tygodniu

Gość gość
Mam wotpliwo satysfakcje ze czarne goro ojciec ma pelno korzysta z matki wdzikow co noc to pszyslowie spradza sie u niej w dzien dospodynibw nocy ojciec duje jo k***e na boki napewno niepujdzie lepszej nieznajdzie i ja mam cos z tego podgl ich i zwale sobie.ja innej niewezme jak czarna dobze zeb byla podobna do matki biust bud to moj ideal

Gość gość
czarne pałki ssiesz

Gość gość
rude sa namietne!

Gość gość
Pewnie tak ale i matka tez to lubi nieodrazu ojciec jo jedzie,no ruznie czasem tak ale ona lubi dlugie namietne calowanie i masaz c**y dopiero potem do roboty a to zaczyna sie jak parprowoz ostro ale powoli puzniej juz miarowo coraz szybciej jak jo juz dobze rozbuja to luzko chodzi ze i slepy by wiedzial co siedzieje jeszcze te jej poplakiwanie to chyba dobze jej dogadza a ona lubi tak,koncze ojciec poszet siegolic dobry znak zare bedzie jo jechal znow se zwale z pare sztosy