Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Virgo 27

Szukanie męża a seks przedmałżeński

Polecane posty

Gość Virgo 27

Mam 27 lat, jestem konserwatywną ateistką, nigdy w życiu nie umówiłam się z nikim na randkę. Czy i gdzie mogę znaleźć męża, który zgodzi się poczekać z seksem do ślubu? Dodam, że mieszkam w małym miasteczku i legitymuję się wyższym wykształceniem.

Gość gość
Z calym szacunkiem, ale czekanie z seksem do slubu to nie jest twoj wlasny poglad, tylko przekazany ci przez nieco zacofane poprzednie pokolenia. Przemysl, dlaczego to dla ciebie takie istotne, bo mozesz sie fantastycznie unieszczesliwic. To tak jakbys powiedziala, ze z rozmowa na jakiekolwiek powazne tematy dotyczace planow zyciowych tez poczekasz do slubu. Kupowanie kota w worku, prawda?

Gość gość
nie słuchaj się, ja jestem ateistą też czekałem do ślubu, to nie ma nic wspolnego ze staromodnością. dla mnie to było ważne

Gość gość
Bardziej można się unieszczęśliwić zaliczając wpadkę z seksu pozamałzeńskiego i zostając samotną matką .

Gość gość
Skoro przez 27 lat nie byłaś na randce to już raczej męża nie znajdziesz. A jak już to napewno nie normalnego.

Gość gość
To,że ktoś chce czekać z seksem do ślubu jest jego inywidualną sprawą a dlaczego to już inna sprawa. Autorka widocznie ma jakies powody i zapewne chce sie tego trzymać wiec namawianie jej na zmianę tego jest bezsensowne. Oczywiście, że są tacy mężczyźni co czekają z seksem do ślubu, dużo jest takich wśród gorliwych wierzących. Na tym forum jest sporo prawiczków co właśnie czekają z tym do ślubu a wiec są tacy. Gdzie ich szukać to już inna sprawa, ja tego nie wiem.

Gość gość
Ale glupia baba. Ma 27 lat i teraz jej sie ślubu zachcialo wiec nagle zacznie chodzic na randki. Wczesniej nie moglas poznawac ludzi i chodzic na randki? Nie musialas sie przeciez od razu zenic i isc do lozka. Moglas poznac kogos i z nim sie poznad pospotykad i dopiero po kilku latach brac slub. Teraz bedzie ci ciezko kogos dobrac

Gość gość
Może klasztor? Po co męczyć siebie i jakiegoś biedaka?

Gość gość
Aha i tu nie chodzi o czekanie do slubu bo jesli to jest dla ciebie wazne to oczywiscie ze czekaj ale jak moglas do 27 nie isc na randke? Przeciez jakas aspoleczna musisz byc

Gość gość
Chcesz czekać do ślubu. A możesz dać przyszłemu mężowi stu procentową gwarancję, że wszystko będzie ok jeśli chodzi o seks.