Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mozna kupic dobrej jakosci w biedronce?co stamtad polecicie?

Polecane posty

Gość gość

co mozna kupic dobrej jakosci w biedronce?co stamtad polecicie?

Gość gość
Był już kiedyś taki temat majonez Madero wyciskany pizza Papa Pedro 4 sery donuty

Gość gość
Ten majonez i ta pizza to najgorszy s**t dla plebsu :-(

Gość gość
Banany, woda niegazowana Polaris, Żywiec, chusteczki nawilżane do czyszczenia,kurzu

Gość gość
Chusteczki nawilżane dada dla dzieci

Gość gość
Nie lubię biedronki ale jest tam kilka rzeczy w dobrej jakości i świetnej cenie: banany, przepyyyyszne pomarańcze, pomidory, szpinak, awokado, przepyszny filet wędzony do kanapek, mrożonki owocowe i warzywne.

Gość gość
Ja lubie z biedronki makarony pastini czy jakos tak, warzywa po wlosku mrozone, akceptowalne budynie i galaretki do ciast, dobre lody arietta na patyku

Gość gość
Mnie sie to podoba w biedronce, że mogę pójść nawet po południu i dostanę jeszcze ciepłe pieczywo, często też mają dobre promocje na filety z kurczaka czy mięso mielone.

Gość gość
Syf najgorszy tam

Gość gość
a wszędzie indziej miodzio i cacy :P ja kupuję tam warzywa i owoce, bakalie paczkowane, sery. Dobre są płyny Kłębuszek nie kupuję mąki (straszna jakość), jajek, słodyczy (bo wcale nie kupuję, opócz wedla gorzkiej czekolady), wędlin

Gość gość
Ja w biedrze lubię chusteczki nawilżone do czyszczenia łazienki , karmę dla kota w saszetkach, która ma milion razy lepszy skład niż te renomowane. Płyn do kąpieli be beaty, który pachnie jak euphoria Calvina Kleina, płyn micelarny be beauty, pomidory śliwkowe i cherry, mozarelle stille gusto.

Gość gość
Robię tam większość codziennych zakupów, kupuję płatki owsiane, owoce, warzywa- zwłaszcza owoce zawsze smaczne, mleko, masło, śmietanę, kefir teraz jest jeden taki w małych butelkach bez dodatków żadnych, kasze. Jak są akcje typu "bio" to chętnie sery, do tego ser owczy i kozi w plastrach, chleb tostowy pełnoziarnisty, chrupki kukurydziane dla dziecka. Wszystkie puszkowane rzeczy które kupuję- fasolka, kukurydza, tuńczyk, są świetne. Passata pomidorowa, kiełbasa krakowska w plastrach, wędzona makrela, mrożone filety z miruny, od czasu do czasu jakieś świeże. Makaron pełnoziarnisty, na mięsach też się nigdy nieprzejechałam chociaż kupuję rzadko, twaróg jest świetny, idealny do past, kanapek, pierogów. Soki z kranikiem, tłoczone. Mąka jak dla mnie jest ok.

Gość gość
Sery żółte i pleśnowe Makarony z szuszonymi pomidorami i szpinakuem Pomidory suszone Chrupki kukurydziane Pieluch i chusteczki Papier toal. Jogurty Owoce Jakies d**erele do kuchni i łazienki NIE: pieczywo, mięso, warzywa

Gość gość
Jajka tam są straszne

Gość gość
Ej nie chce nic mowic, ale ja kupuję tam przewaznie wszystko oprócz mięsa, bo się brzydzę trochę tym biedronkowym. Tak się złożyło, że jest to najbliższy market od domu.

Gość gość
A co złego jest w jajkach? Ja kupuję te z wolnego wybiegu i wg. mnie są spoko. W Biedrze kupuję warzywa i kasze. Jogurt naturalny Bakomy jak jest na promocji i maślankę. Lubię też kozi ser w plastrach (ma dobry skład) i śledzie wiejskie w słoiku.

Gość gość
14.36 A mogłabyś napisać, jak nazywa się ta karma? Zainteresował mnie Twój wpis. Sama mam kota i powiem szczerze, że nigdy nie sprawdzałam tej karmy dla kota, bo z góry założyłam, że jest zła.

Gość gość
Carpaccio wołowe

Gość gość
Raviolii pierozki łosoś z pieca wędzarni z koperkiem rurki z kremem

Gość gość
rurki rules :))

Gość gość
świeże tortelini Rana wszystkie rodzaje - ze szpinakiem i ricottą uwielbiam, kupujemy też japońskie pierożki gioza passata pomidorowa bardzo dobra, natomiast sok pomidorowy ohydna ilość soli Trzeba czytać składy i znajdzie się dobre produkty

Gość gość
Agent Max, czyli odpowiednik Domestosa. Parówki drobiowe, serek wiejski, makrela, frytki mrożone, pyzy, pierogi ruskie, pieczywo i pewnie wiele innych by się znalazło ;)