Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slyszalyscie o dyrektorce przeszkola w Nowym Saczu ktora znecala sie nad 3 letni

Polecane posty

Gość gość
widziałam w tv. ci rodzice co jej bronią to chyba jacyś dziwni.:o

Gość gość
a może to dziecko fatycznie było niegrzeczne , nie chciało dac się uspac...

Gość gość
Ja jestem z Nowego Sącza i wstyd mi za tą kurwę! Dzięki Bogu moje dzieci chodzą do przedszkola gdzie są wspaniałe panie a gdy dziecko nie chce iść spać to panie je przytulając i śpiewają kołysanki.

Gość gość
9:19 no i??? Ta baba nie miala prawa tknac tego dziecka. Widzialam nagrania i mialam sama ochote ja tak wyszarpac! Jakby to bylo moje dziecko...

Gość gość
Nawet jak było niegrzeczne czy to tłumaczy dorosłą kobietę,która owija dziecko kocem tak, że nie potrafi się ruszać? Że się na nie kładzie? Czy to jest normalne zachowanie dorosłego człowieka?

Gość gość
ja jestem z NS i tutaj panuje "układ" w sferach władzy dlatego od pol roku nikt się tym nie zajmowal dopiero jak TVN się za to wzielo to sprawa nabrala rozpedu. Zachowanie kuratora to dno dna. No ale u nas tak jest :(

Gość gość
suka i tyle w temacie jakby dzieciak był mój to bym k****e łeb urwała Jak ma jakieś uwagi to do rodziców a nie szmata niewydymana się wyżywa NIE NAWIDZĘ takich ludzi co poniżają słabszych i bezbronnych Czemu k***isko nie weźmie się za równego sobie ???

Gość gość
gość dziś a może to dziecko fatycznie było niegrzeczne , nie chciało dac się uspac... xxxxxxxxxx Uspać:O i wszystko jasne jaką jesteś niziną społeczną. Nie dziwę się, ze jej bronisz, bo jestes taką samą patologią. Może twojego dzieciaka mogłaby tak usypiać, co? Nie miałabys chyba nic przeciwko?

Gość gość
gość dziś Cześć, pozdrawiam też z NS:-)

Gość gość
Tak sobie pomyślałam, że teraz to dzieciak 3 letni ale za 12 lat to może być osły nastolatek...Nie chciałabym być na miejscu tej pani i spotkać go gdzieś... Skoro dzieciak nie chciał spać to powinni dać spokój. Czy to jakiś obowiązek spać w przedszkolu czy jak? Moje dziecko też nie spało i pani nic nie robiły na siłę.

Gość gość
Żeby ten młody kiedyś nie chciał tak uśpić tej dyrektorzynki :D Kiedyś będzie dorosłym facetem i może pokaże jej jak to miło!!

Gość gość
Jak można siadać na dziecko trzyletnie??? I zawijać kocem żeby nie oddychało???

Gość gość
Skoro dla niej to nic takiego to niech ją ojciec tego dziecka tak utuli do snu podczas wizji lokalnej!

Gość gość
To jest psychopatka, niestety w NS nikt nie rusza nauczycieli.

Gość gość
A ci rodzice którzy twierdza ze to nic takiego, noż k*******. żal mi ich braku empatii

Gość gość
Moja córka przed pójściem do zerówki całą noc miała biegunkę, pani szarpie dzieci. Nowy Sącz.

Gość gość
Mój mąż zabilby ja, gdyby dotyczyło to naszych dzieci.

Gość gość
Skąd ona w ogóle ma te metody wychowawcze? Sama je opracowuje i testuje na biednych dzieciach?

Gość gość
XXI wiek cywilizowany kraj???? Gdzie zwierzęta mają więcej praw niż małe dzieci?

Gość gość
Do czasu jak nie zobaczyłam tego nagrania byłam skłonna uweirzyć tym, którzy bronili tej baby, ale po pokazaniu nagrania wszystko stało się jasne.

Gość gość
A ja jestem ciekawa, kto to nagrywał i nie reagował na cierpienie tego dziecka. Tak samo ta osoba jest współwinna.

Gość gość
Dziecko w przedszkolu nie wolno zmuszać do spania-jeżeli tego nie chce!

Gość gość
Urwalabym jej łeb jakby to było moje dziecko

Gość gość
szmata p*********a i tyle w temacie nie Ja tego nie pojmuje po prostu , a ta osoba co to nagrała na pewno nie miała z tego powodu satysfakcji - pomyśl zanim coś napiszesz Jakby nie nagrała to kto by jej uwierzył ????? Skoro mimo nagrań jak widać są miernoty umysłowe co bronią tej kurfy A tak to jest twardy dowód i kropka Brawo dla niej , że nagrała i nagłośniła .

Gość gość
Przeciez to nagranie jest z monitoringu przedszkola, a nie ze ktos nagrywal telefonem. Nie widzisz tego ? Mnie dziwi dlaczego inne opiekunki nie zareagowaly bo na nagraniu widac inne dorosle osoby:/

Gość gość
Bały się o posadke

Gość gość
Skoro jest z monitoringu, to jak wyciekło?