Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie i jak to zglosic, przedszkolanka wrzeszczala na dzieci

Polecane posty

Gość gość

Byłam tego świadkiem jak podniosła głos na dzieci (słyszałam jak odbierałam syna z przedszkola) dzisiaj go nie posłałam wg mnie powinno się tym zainteresowanie kuratorium. Co mogę zrobić?

Gość gość
Zgłosić do kuratorium?

Gość gość
Lecz się debilu. Jakby się coś twojemu dziecku stało to pierwsza byś do kryminalu wsadziła taka przedszkolankę. Nie kumasz że ona 1 dzieci 25 i wśród nich są te które zagrażają zdrowiu innych dzieci tzn.w małej sali biegają, kopią, rzucają klockami a delikatne zwrócenie uwagi mają w d u.pie.Trzeba czasem podnieść głos na takiego łobuza jak nie chce się nieszczęścia w grupie .Od skrajności w skrajność, popieprzony swiat

Gość gość
rozumiem, że ty nigdy nie podniosłaś głosu na swoje dziecko i jesteś aniołem cierpliowości? tylko pomysl, ze ona ma pod opieką 25 sztuk dzieci i tylko jedną parę oczu...

Gość gość
On NIE MA PRAWA podnosic glosu jej psim obowiazkiem jest zajmowanie sie tymi dziecmi a nie szarpanie ich czy wyzywanie!

Gość gość
Co ty bredzić aż, kto pisze o wyzywaniu czy szarpaniu??Co za imbecyle tu siedzą W wmacie jest",krzyczała na dziecko".Niczego innego tam nie ma, a tą już cała ideologia.Opanujcie sie baby, jak patrzę w szatni na to co te dzieci wyprawiają rozumiem te przedszkolanki.Ciekawe jak poradzić sobie z 25dzieci mówiąc szeptem i głaszcząc po głowie dziecka które przykładowo skacze ciągle gdy obok na 2metrach siedzi 20dzieci i kopię je w głowę.Zwracasz uwagę miłym tonem raz, dwa, pięć-zero efektu.I co dalej, czekasz aż zrobi krzywdę 5 dzieci niewinnych, tak?A potem pretensje i kuratorium bo przedszkolanka nieudolna, nie umie ogarnąć dzieci. Co za czasy ..