Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmarzenka

CZY TO JUZ ZDRADA?

Polecane posty

Gość gośćmarzenka

witam , w moim malzenstwie roznie sie ukladalo ,ale ostatnio maz wszystkiego sie czepial ,ze wygladam na zaniedbana ,ze ciagle mam humory ..W sobote wyszedl z kolegami na piwo I cos mnie tknelo zeby zajrzec w computer ,a tam czarno na bialym moj maz gadal na jakims sex video czacie z jakas k****a ,co gorsza chcial of niej numer telefonu ..nie wiem co mam o tym myslec ,jestem skolowana ,to chyba poczatek konca ,jestesmy do piero dwa lat apo slubie...:(

Gość Teppic   No1
Nie wygląda to kolorowo i tak - jeśli reagujesz tak, jak reagujesz, to jest to zdrada. Można takie rzeczy równie dobrze robić w związku codziennie, jeśli takie są wewnątrz-związkowe ustalenia. Ale jeśli nie, jeśli reprezentujecie standardowy model związku - jest niewierny. Może nie aż tak, żeby zrywać, ale tak, żeby zrobić op*****l i nakłonić do ustalenia źródła problemu - już tak.

Gość gość
A rozmawiałaś z nim? My z mężem mamy umowę, że weekendy nie umawiamy się na spotkania ze swoimi znajomymi- jeżeli mamy wspólnych znajomych to idziemy razem. Weekend jest dla nas.

Gość gośćmarzenka
Tak - rozmawialam byla mega klotnia ,po ktorej przeprowadzil sie chwilowo do matki ,dzwoni I jeczy ,ze chce jeszcze jedna szanse zeby to naprawic ,mamy tez umowiona wizyte u terapeuty ,jestem tym wszystkim zmeczona I zszokowana..

Gość gośćmarzenka
Zapytalam czemu to zrobil ,to stwierdzil ,ze mi odbilo i ze nie wie dlaczego ,mamy ostatnio napieta sytuacja bo nie moge zajsc w ciaze ,lecze sie pelna nadzieji na dziecko ,a ten sobie wali konia pod jakies kamerki..

Gość gość
A jak wygladasz ? Pewnie jak typowa matka polka.

Gość gośćmarzenka
Normalnie ,typ sportowy ,ale nosze tez eleganckie ciuchy I delikatny makijaz ..

Gość gośćmarzenka
Zreszta nie bardzo wiem co moj wyglad ma do rzeczy,skoro sie ze mna ozenil to chyba odpowiadala mu moja uroda ,jak chcial jakas wyuzdana lale to przeciez mogl sie zwiazac z kims innym..

Gość Teppic    No1
Wygląd twój miał znaczenie dla rozmówczyni powyżej, ponieważ jest to tutejszy pasożyt, który stara się umniejszać atuty każdej innej kobiety na kafeterii, w imię leczenia kompleksów. Olej.

Gość gość
Pewna jesteś, że chcesz mieć z nim dziecko? - nie będzie wtedy lepiej, nawet bardzo udane związki po pojawieniu się dziecka przeżywają mniejsze lub większe kryzysy.

Gość gość
17.18 to ten facet co lubi biegać w damskiej bieliźnie po domu czy jego narzeczona, co latami poniżała z zazdrości swoją kuzynkę?

Gość gośćmarzenka
Teraz juz niczego nie jestem pewna..jestesmy mlodym malzenstwem ,a tu takie problemy ,mam nadzieje ,ze rozmowa z psychologiem cos mi rozjasni..jestem zrozpaczona I teraz zadreczam sie I analizuje jego docinki typu:umaluj sobie usta ,albo czemu Ty tak rzadko jestes usmiechnieta ,no tak tamta z czata pewnie zawsze byla wesola..:O k***a nie mam sily..

Gość gośćmarzenka
Czy ktos byl w podobnej sytuacji czy tylko ja trafilam na idiote? :O

Gość gość
Jeżeli to tylko albo aż rozmowa z tego typu panią to nie jest to zdrada, aczkolwiek nie jest to nic przyjemnego. A powiedział dlaczego to zrobił, chyba coś musiał powiedzieć. Po urodzeniu dziecka możesz być jeszcze mniej zadbana, nie mieć przez jakiś czas ochoty na seks o może zwariować na punkcie dziecka (zwłaszcza że go wyczekujesz). Wtedy może sytuacja się powtórzyć, a może być nawet gorzej.

Gość gość
Marzenka, błagam, nie stawiaj spacji przed przecinkiem.

Gość gośćmarzenka
No niby to byla tylko rozmowa ,ale prosil ja o numer telefonu wiec to jak dla mnie byl kolejny krok w strone spotkania z nia w realu ,ale moze nadinterpretuje z nerwow?Myslalam ,ze on rowniez chce dziecka ,ale chyba sie mylilam..Powiedzial,ze chcial sie dowartosciowac ,ze mu cos odj***lo,jestem jego pierwsza kobieta ,ale on nie jest moim poerwszym facetem ,moze to tu tkwi problem..

Gość gość
To sie nazywa zdrada emocjonalna. Marzena słyszysz dzwoneczek ostrzegawczy w głowie...

Gość gość
Nie chcę cię dołować, ale lepiej wstrzymaj się z tym dzieckiem. Skoro chciał numer to faktycznie miał zamiar się umówić, przecież to jest logiczne. Nie wiem czy rozmowa coś da, skoro u niego w mózgu kiełkuje myśl o zdradzie to znaczy, że prędzej czy później to zrobi, tylko będzie się lepiej krył. A nawet jeśli nie zdradzi to czy będziesz w stanie mu zaufać?

Gość gośćmarzenka
Dziecko na pewno nie jest w tej chwili dobrym pomyslem ,zdaje sobie z tego sprawe ...k***a myslalam ,ze w koncu stworzymy rodzine ,a tu taki cios w plecy ..nie wiem poswiecilam sie dla Nas myslalam ,ze milosc wystarczy ,ale mam wrazenie teraz ze to bylo jednostronne uczucie..ciagle pretensje I szarpaniny,a teraz to..mieszkamy w tej chwili osobno bo on dorabia w szwecji I mam wrazenie ze sie posypalismy..

Gość gość
No to oczywiste, że facet jeszcze chce zaru/chać. Nie ma porównania, jak to mogłoby być z inną kobietą, a widać, że mu czegoś brakuje, czegoś mu nie dajesz, co chciałby mieć i liczy, że mógłby znaleźć u innych. Jeśli do tego dochodzi kierat starania się o dziecko, to już katastrofa!

Gość gośćmarzenka
Siedze teraz Sama w naszym pustym domu ,koncze butelke wina I rycze jak glupia ,mam wrazenie ,ze przegralam zycie I jestem zwykla debilka..

Gość gość
Pomyśl sobie na jakim etapie musi być związek, gdzie jeden z partnerów robi rzeczy, które mogą ten związek zniszczyć?

Gość gość
A ile masz lat? A tak btw to nie jest prowo od kropkowej? ;)

Gość gośćmarzenka
Mam metlik w glowie ,do tego mam 50 noeodebranych polaczen od niego,nie odbieram Bo nie wiem co mam mu powiedziec nienawidze go ,a jednoczesnie kocham.. ostatnio jak z Nim rozmawialam plakal do sluchawki ,ale jak ja mam mu teraz wierzyc ,ze jestem dla niego najwazniejsza..

Gość gośćmarzenka
Nie wiem kto to kropkowa ,Chcialabym zeby.to bylo prowl,niestety to moje zj****e zycie..

Gość gość
Mam 34 Lata ,on 30 ,nie jestesmy gowniarzami

Gość gość
Nie takie cuda już widziałam moja droga ;) Facet zdradzał swoją żonę (moją znajomą), gdy się dowiedziała to padał na kolana, płakał, błagał no i wybaczyła mu. Dała warunek, że nie ma być żadnych tajemnic. Po kilku miesiącach on znowu ją okłamywał, łaził po imprezach, podrywał dziewczyny. Chyba dalej są razem, nie wiem bo nie mamy kontaktu. Twój działa tak samo, zapewne tamta laska numeru mu po prostu nie dała, gdyby było inaczej to już byłby po nocy w hotelu z nią. Jego zamiary są jasne-seks z inną, a ty mu się nie podobasz skoro Cię krytykuje.

Gość gość
Ale i tak mu wybaczysz, bo to przecież "munż", a ty go bardzo kochasz. Skoro nie potrafisz bez niego żyć to może zaproponuj wolny związek albo trójkąt z inną laską, bo on i tak będzie bzykał inną tylko za Twimi plecami.

Gość gośćmarzenka
Nie,trojkat nie wchodzi w gre,najwyzej separacja bo rozwodow nie uznaje ,przysiegalam przed Bogiem I nasza rodzina I ja tej przysiegi nie zlamie,rozwazam odejscie ,ale nie bede w stanie zaufac ani ulozyc sobie zycia z kims innym..

Gość gośćmarzenka
Zycie posypalo mi sie na kawalki ,skoro mu sie nie podobam to na hoj chcial sie zenic? Nie rozumiem tego..nie chce mi sie zyc..