Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam reagowac na takie komentarze i o czym swiadcza?

Polecane posty

Gość gość

Facet lapie mnie za slowka i zawstydza tym. Nie wiem czy robi to celowo czy co ale zle czuje sie z tym. np mowie, czy wpadnie wieczorem do mnie bo beda znajomi (zwyczajna posiadowa) a on pyta'a jak to na noc no no co ty masz na mysli' ale w takim powaznym tonie . albo mowie domyslnie o nim i o sobie my, np ostatnio ; to my pojdziemy do x, a tam bedzie y'. a on na to - ' MY? to MY jestesmy razem ze tak mowisz?' albo odruchowo cos powiem z czym ma skojarzenia a nie mialam nic na mysli a on na to- nie przesadzaj, i caly czas prawie leca podteksty seksualne... rzadko sie udzielam ale jesli juz to on mnie stopuje... jak sie smieje to robi powazna mine i mowi ' powiedzialem (...) a ty sie smiejesz ;> ' , albo ' nie przeginaj ' haha po co on to robi? jest miedzy nami roznica wieku ale nie taka straszna ja 17 on 24. podobam mu sie czy nabija sie?

Gość gość
Daj sobie z nim spokój

Gość gość
Nie traktuje cię poważnie jesteś zabaweczka

Gość gość
Powiedz mu „tutaj taki wyszczekany jesteś, a jak przychodzi co do czego to nie wiesz co robić” albo „tak, a później mówisz, ze co prawda ci nie staje, ale w pracy to Cie chwalą” - zaraz mu przejdzie:)

Gość gość
Myslicie, ze tak mnie traktuje jak zabawke ? Jestem porzadna, moze nawet za bardzo, wiec czy normalny wydawaloby sie facet tak by postepowal ? Ogolnie jest mily ,pomocny, troszczy sie o mnie i dba. Chce zebym byla bezpieczna, odprowadza mnie pod dom albo wysyla kolegow zeby to zrobili. Nie pozwala, zeby ktos mi na przyklad dokuczal, raz sie tak zdarzylo i chlopak dostal mega ochrzan od niego, a jakis kolega mi powiedzial, ze on mu kazal mnie pilnowac i chronic. Jak wie, ze jestem glodna to mi cos kupi, pyta czesto czy jadlam, czy dobrze sie czuje itd, okryje kurtka jak jest zimno, jak jestem chora to sie poswieca i przychodzi zeby sie zaopiekowac bo rodzice pracuja non stop.

Gość gość
up

Gość gość
Tacy ludzie są najbardziej irytujący. Zacznij robić to samo.

Gość gość
I co mi to da?

Gość gość
To po co pytasz?

Gość gość
21;20- dokładnie jak w lustrze, nabija się z ciebie bo jesteś małolata a on gwiazdorzy bo ma 24 lata

Gość gość
Ale chyba nie nabija sie tak zlosliwie ze mnie nie lubi bo troche sie angazuje, po co mialby o mnie dbac itd zobaczcie post wyzej

Gość gość
Moze malo doswiadczona jestem i naiwna dlatego widze cos innego...ktos doradzi ? :D

Gość gość
Jak wydaje ci się że wiesz to po co pytasz

Gość gość
Widzi, że to przeżywasz jak świnia grzmot i go to bawi. Radość z manipulowania ludźmi źle o nim raczej świadczy.

Gość gość
Nie przezywam.