Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro biały piatek

Polecane posty

Gość gość
O, platne pistrolle juz nawet tu aktywne ! Propaganda GORSZA NIZ ZA PRL-u !

Gość gość
kazdy chce zyc

Gość gość
ja nie :(

Gość gość
Ciekawe jak na Sąd Ostateczny przyjdą ubrane te które aborcjowały.

Gość gość
większość aborcji dokonały prawaczki (nie oceniam, ale też nie podoba mi się hipokryzja jeśli ktoś teraz próbuje narzucać coś innej osobie) nie wiem, jak się ubiorą na obrazach przedstawiających Sąd Ostateczny malują ludzi nago a jak się ubiorą ci, którzy zmuszali do rodzenia upośledzonych dzieci, które będą odczuwać ból każdego dnia, dopóki nie umrą? poza tym - to nie Twoja sprawa, Ty się martw o siebie Jezus kogoś do czegoś zmuszał? Nie. Poświęcał kogoś i kazał mu cierpieć? Nie. Kler i ludzie przeciwni prawu do aborcji są obłudni. Jak faryzeusze. Chcesz zmniejszyć liczbę aborcji - ogólnie, tych na żądanie - staraj się o rzetelną powszechną edukację seksualną i powszechnie dostępne środki antykoncepcyjne. Chcesz zmniejszyć liczbę aborcji w wypadku ciężkiego nieodwracalnego upośledzenia płodu - staraj się o finansowe comiesięczne godne wynagrodzenie osób, które poświęciły całe swoje dnie na opiekę nad niepełnosprawnym dzieckiem. O darmowe leczenie, środki higieniczne. Udogodnienia. Pomoc. Sam wpłacaj pieniądze lub adoptuj takie dziecko.

Gość gość
Najgorsze jest to, że przeciw życiu wypowiadają się osoby publiczne związane z medycyną np. słynna ginekolog produkująca torebki . To jest okropne, jak ktoś kto składał przysięgę, obiecywał "nie szkodzić" popiera zabójstwo. Okropne.

Gość gość
Wytłumaczcie mi w takim wypadku proszę, Ci co piszą, 'nie chcesz aborcji to nie rob, ale ode mnie sie odp*****l'. Czemu wiec nie mozecie sie pogodzic, ze w Polsce jest takie prawo a nie inne, ALE zyjemy w UE gdzie granice sa otwarte i mozecie za 2 godziny byc w innym kraju gdzie legalnie dokonacie aborcji?

Gość gość
Chcą zabijać nienarodzone dzieci :(