Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteśmy sobie obcy

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy obcymi osobami, mimo wzajemnej sympatii (z mojej strony chyba większej niż z Twojej, ale to nic..) więc nie rańmy się. Rańmy? Naprawdę działamy na siebie w ten sposób? Dlaczego.. przecież jesteśmy sobie obcy. Choć jakoś rozpoznajemy się. Ale jednak obcy. I nie rozumiemy się do końca, w tym co próbowaliśmy słodko nazywać ... miłością? I choć jakoś dziwnie kochamy się(? )pamiętaj, że jesteśmy sobie obcy, z prawdziwą miłością nie ma to chyba nic wspólnego.. Wiem czego chcesz i wiem, że nie będziesz szczęśliwy, bo w koło jest mnóstwo pięknych kobiet, które uwielbiają ciuchy, kosmetyki i ogólnie "wyglądać". Więc stracę nawet to, co mam od Ciebie, stracę Ciebie całkowicie. A tak przynajmniej mam Ciebie choć cząstkę, lecz Ty dobrze wiesz, że jesteśmy sobie obcy, więc nie myśl o tym proszę, jak o miłości..

Gość gość
Weź niep*****l.

Gość gość
Co to za paranoja, no chyba że masz naście lat i żyjesz jakims urojonym wirtualnym natchnieniem.

Gość gość
Paranoja, nie da się ukryć..

Gość gość
Wiem, co czułam.. I to do kogoś obcego :) Słowo obcy nie ma działać negatywnie.. po prostu tak jest ;) Znamy się troszeczkę, znamy się inaczej, znamy się wyjątkowo, ale to nie znienia faktu.

Gość gość
Dobranoc..

Gość gość
tak troszeczkę ale wyjątkowo... do tego obcy. już się nie zranimy.... dziś za późno by obawiać się porażki. dobranoc... na wieki wieków